LET'S GO

Gud vad roligt att folk fortfarande tycker det är roligt att läsa bloggar och framförallt min blogg. Ni är bara för härliga! Därför tänkte jag faktiskt börja blogga igen och förhoppningsvis fortsätta. I alla fall så länge jag orkar och fortfarande tycker det är roligt.

Jag tänkte börja bloggningen med en liten veckouppdatering faktiskt eller vi kanske ska kalla det en helguppdatering då det redan är onsdag och mitten på veckan så jag kan berätta lite snabbt om vad jag ska göra resten av veckan.

Onsdag: Idag är mina planer att jag ska tvätta klart gårdagens påbörjning av tvätten, städa lite granna, förbereda blogginlägg, äta middag med Nils och sedan ska jag bege mig mot gymmet och köra ett magpass och kanske även lite armar.
Torsdag: Jobb mellan 12.00 och 19.15, middag med Nils och ett möte på telefon klockan 20.00 och sedan blir det slapp framför tv:n innan sängen kallar.
Fredag: Gym på morgonen innan jobb klockan 12.00 som slutar 19.15. Efter det är det middag och sedan talang som väntar.
Lördag: Jobb mellan 9.45 och 17.15 och efter jobbet ska jag göra iordning mig snabbt och sedan ska jag och Nils åka till ett par vänner och kolla på mellofinalen.
Söndag: Jobb mellan 12.00 och 16.00. Efter jobbet ska jag äta med Nils och sedan blir det ett cirkelfyspass klockan 19.00.

Detta är verkligen en typisk vecka hos mig. Jag jobbar, tränar, kollar på tv och kanske träffar ett par vänner på helgerna. Livet blir inte så mycket roligare än såhär tyvärr när man får in en vardag i vuxenlivet. Någon mer som kan relatera?

Gillar

Kommentarer

andrealinde
andrealinde,
Jag kan absolut relatera men jag tycker det är skönt 😊 Orkar inte ha för mycket planerat i vecka!
nouw.com/andrealinde
watilda
watilda,
Haha ja men precis ☺️
nouw.com/watilda
Melodyh
Melodyh,
Va kul att du är tillbaka, har saknat att läsa din blogg! 😊
nouw.com/melodyh
watilda
watilda,
Åh vad glad jag blir! Tack söta du❤️
nouw.com/watilda

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn