JEANSKLÄNNING OCH ETT TRÅKIGT VÄDER

Vardag, Dagens Outfit

Hej på er. Idag vaknade jag runt 9.00 och har sedan jag vaknade bara ätit frukost och fotat dessa bilder. Det var inte lätt att fota outfitbilder själv ska ni veta. Jag är ledsen för att kvalitén är usel men min systemkamera är i Anderstorp och jag ska hämta den på lördag så då blir kanske outfitbilder i bättre kvalité.
Vad tycker ni om dagens outfit förresten? Jag själv tycker inte att den är märkvärdig, men den är skön och jag ska göra lite smågrejer hemma idag så den duger alldeles utmärkt för att bara gå runt i hemma. Speciellt när vädret är uselt också och man inte vill gå ut. Man märker verkligen att hösten är nära nu vilket känns sorgligt. Jag är inte redo för mörker och regn igen...
Idag har jag lite planer för dagen som sagt trots den slappa outfiten. Jag ska förbereda två blogginlägg, åka till Nils föräldrar och skriva om mitt CV och skriva ut det i många kopior. Jag har nämligen tänkt att söka massor med jobb i butiker i stan som extra knäck. Sedan ska jag också tvätta och byta lakan i sängen. Så jag har lite att stå i idag faktiskt. Mer än vad jag tänkte innan jag precis skrev allt detta nu. Det blev visst en hel del att hinna med innan Nils kommer hem ikväll. Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Tack söta du 😊
nouw.com/watilda
Ida,
Så fin jeansklänning 😊
idanilssonphoto.se

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn