JAG ÄR TILLBAKA!

Vardag

Hej på er allesammans!

Tyvärr så är det såhär att jag inte har bloggat på mer än en månad, men jag tappade suget lite och valde att bara fokusera på mitt liv istället.
Dock har det inte hänt så mycket sen sist mer än att jag har varit i växjö med mamma en helg, tränat en massa, bytt mobilabonnemang, varit på en arbetsintervju, hängt med kompisar, firat halloween, jobbat och allt sånt där vanligt som livet erbjuder.

Men nu mina vänner är jag tillbaka igen med ny inspiration och snart är det December månad också som är den mysigaste tiden på hela året och med den månaden så kommer även massor med inspiration till blogginlägg så let's go!

En sak jag blev otroligt glad över när jag loggade in här på nouw var att jag möttes av massa fina kommentarer och nya följare så jag blev överlycklig. Tänk att ni fortfarande har kollat in på min blogg nu när jag har varit borta. Ni är ju bara bäst <3

För att kicka igång bloggandet igen tänkte jag bara börja med att berätta lite om min förmiddag och planerna för resten av dagen om ni är intresserade av det.

Jag vaknade klockan nio idag och var helt utvilad. Jag låg kvar en liten stund bara för att det var så himla varmt och mysigt under täcket och kollade lite på youtube och sedan pallrade jag mig upp runt tio. Jag lagade då en liten snabb frukost och började sedan städa lite granna. Jag har dammat av de värsta ytorna, tagit toaletten och dammsugit så nu är det lite fräschare här hemma. Efter städningen så skrev jag även en matsedel för resten av veckan och en handlingslista för att jag och Nils MÅSTE åka och handla när han kommer hem. Vårt kylskåp ekar tomt nu och är i ett stort behov av att fyllas på.
När Nils kommer hem runt fyra ska vi alltså åka och storhandla och efter handlingen så väntar en god middag och sedan ett hårt träningspass på friskis. Jag ska nämligen på ett corepass och jag är jättetaggad för det. Det passet är jätteroligt och superjobbigt så det ska bli jätteskönt att få röra på sig och även träna skrattmusklerna lite och jag kan lova er att när träningspasset är över ska jag bara åka raka vägen hem och slappa.

Vad har ni för planer inför den här onsdagen?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

andrealinde
andrealinde,
Åh vad glad jag blev när jag såg att du bloggat! 😃
nouw.com/andrealinde
watilda
watilda,
Men tack söta du! 😍
nouw.com/watilda
Frejsing
Frejsing,
Äntligen 😍😍
nouw.com/frejsing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Välkommen tillbaka fining ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
watilda
watilda,
Tack så jättemycket fina du!❤️
nouw.com/watilda

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn