I VÅRAT SOVRUM

Inredning

Vår säng kommer från mitt gamla rum. Jag hade denna sängen när jag bodde hemma i Anderstorp och denna sängen skulle vi egentligen bara ha temporärt, men vi har inte bytt ut den än. Den fungerar fint, men det hade varit skönt med en lite bättre säng.

Vår fina taklampa kommer från Gekås faktiskt. Jag hittade den förra sommaren och blev kär. Detta är verkligen ett billigare alternativ för Eos lampor som kostar tre gånger så mycket mot vad denna gjorde. Jag tror vi bara betalade 200 kr för lampskärmen.

Tavelramarna kommer från IKEA och postersen kommer från desenio.se

Våra sängbord kommer också från IKEA. Vi har dem traditionella MALM sängborden. Anledningen är för att jag hade ett när jag bodde hemma och sen köpte vi också ett till för att ha temporärt, men de fick stanna kvar. Vi får plats med mycket saker i sängborden så jag tror inte vi kommer byta ut dem förrän vi får mer förvaring i sovrummet.

På Nils sida har han en lampa från Clas Ohlson, en liten vas från Rusta och ett doftljus från voluspa. På min sida har jag en liten kruka med en plastkaktus från Jysk, en ask från snö med ett guldigt eiffeltornet på från Paris och en liten staty från Bergmans möbler. Enkelt och simpelt, precis som jag tycker om.

Över sängen har vi en tavla från en konstnär som Nils föräldrar känner. Vi tycker verkligen om denna tavlan.

Sängkläderna och pläden på sängen kommer från Lager 157.

Vår fantastiskt fina stol som vi har i sovrummet kommer från en second hand butik och visst är den fin? Vi älskar denna stolen så himla mycket. Personligen tycker jag att denna stolen är det finaste vi har i lägenheten.

I vårat fönster i sovrummet har vi en lampa från Rydéns och en växt och en kruka från plantagen. Ganska enkelt och stilrent. Runt fönsterna har vi grå gardiner från IKEA.

Gillar

Kommentarer

BetterSunkissed
BetterSunkissed,
Jagochminahjärtan
norabaath
norabaath,
Så himla fint! Sånna här inlägg får en att vilja göra om sitt egna rum 😃
nouw.com/norabaath
Fridaann
Fridaann,
NicoAlhonen
NicoAlhonen,
så himla fint!
nouw.com/nicoalhonen

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn