I MIN SMINKVÄSKA

Övrigt, SminkInnehåller affiliate-länkar

I mitt inlägg som heter fun facts så berättade jag om att allt mitt smink rymmer endast i en necessär och i detta inlägget tänkte jag nu visa er den och även mitt smink som jag har i den. Jag äger inte mycket smink och jag känner som sagt inget behov av och göra det heller. Visst hade det varit roligt att ha massor med smink och sitta och leka i spegeln och testa på nya lookar, men det är inte nödvändigt för min del.

Min necessär kommer ifrån victoria's secret och jag köpte den för drygt fem år sedan när jag var på flygplatsen i Italien. Den är jättefin och den är precis lagom stor. Den är smidig att ha med sig när man reser och fyller sin funktion.

Borsten längst till vänster använder jag till att applicera min bronzer. Den köpte jag i ett paketpris från fyndiq för många år sedan. Borsten efter den kommer ifrån ecotools och den använder jag för att applicera mitt transparenta puder. Efter den borsten är min ögonbrynsbortse/kam. Denna kommer från Mary Kay och den är grym. Jag har haft denna i säkert 6 år och jag vägrar släppa taget om den. Jag har inte heller hittat någon annan som är lika bra som den så därför har jag fortfarande den kvar. Borsten efteråt är min highlightborste. Den köpte jag också i det paketpriset från fyndiq och den fungerar också helt perfekt. Jag gillar att applicera min highlighter med en liten borste så denna är perfekt för det. Sedan kommer min spounge och min ögonfransböjare och slutligen har jag min ögonbrynskniv i min necessär. Det är verkligen en räddare i nöden. Jag hatar att plocka mina ögonbryn med en pincett så denna är grymt bra.

Sminket jag använder dagligen är mitt transparenta puder från lumene, bronzer från the balm, concealer från lumene ögonbrynsskugga från nyx och highlight från the balm. Sedan har jag också en superbra foundation ifrån clarins, en mascara från the balm och två läppglans från nyx och gerard cosmetics. Dock använder jag nästan aldrig de sistnämnda produkterna för jag inte orkar ha så mycket smink och jag har lösögonfransar så jag behöver inte använda mascara.

Ni kanske tycker att jag är helt knäpp som typ inte använder något smink, men då får ni tycka det. Jag tycker det är konstigt att människor har stora bort och hyllor fyllda med smink och bara använder 1/10 av allt smink de äger och har lagt det flera tusenlappar på. Då är det kanske mer normalt att bara ha lite smink. Enligt mig räcker det med en av varje och inte tjugo olika mascaror. Men det är ju bara min egna åsikt. Detta är ju helt frivilligt och smink har många som yrke och hobby och då förstår jag de som har mycket smink såklart.

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn