HEJ TORSDAG!

Vardag, Träning

Idag vaknade jag helt utvilad och med massor av energi vid åtta. Det var så skönt att få de där två timmarna längre sovmorgon mot vad jag fått de senaste dagarna då jag gått upp vid halv sex.
Jag klev i alla fall upp direkt från sängen, åt en lätt frukost på fil och lite müsli. Sedan åkte jag till gymmet och körde ett härligt benpass. Passet idag bestod av:
Uppvärmning 20 min på löpbandet. Jag började att gå på 7,0 och sedan började jag springa på 9,5 i fem minuter och sedan ökade jag med 0,5 var femte minut så jag slutade på 13,0. Härligt och svettigt! Sedan körde jag igång passet med att hoppa på en låda 20x3, squats på stepbräda 15x3, Bulgarien splits 15/benx3 på en bänk, marklyft 15x3 med en 30 kg kettlebell, squats med band 30x3, hiplift 30x3 med band, side Lunges 20x3 och sedan avslutade jag med väggen 1 min och plankan 1 min. Skönt och snabbt pass!

Nu är klockan kvart över elva och jag har duschat, ätit en tallrik gröt och ska nu föns håret och sminka till mig för att jag ska jobba idag på lager 157 i sju timmar. Det blir nog bra!

Hur ser er torsdag ut?

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn