HAVREGRYNSGRÖT M. GRÖNT ÄPPLE, PHYSALIS, BLÅBÄR OCH BJÖRNBÄR

Vardag, Mat / recept

Idag började jag min dag redan klockan sju då alarmet ringde. Nils skulle börja jobba klockan åtta idag och vår tanke var att äta frukost tillsammans, men jag var alldeles för trött för att gå upp då och han skulle ändå få frukost på jobbet. Jag somnade om, men när Nils kom och sa hejdå till mig klockan halv åtta var jag helt klarvaken. Jag kunde inte somna om så jag bestämde mig för att gå ner och tvätta och där började min dag.

Till frukost idag så gjorde jag mig gröt som vanligt och jag måste bara tipsa er om att ha i ett grönt äpple, en bärmix från ICA med blåbär, physalis och björnbär, lite chiafrön och mandelsmör plus lite mandelmjölk i. Det är så himla gott! Till det drack jag en ny juice som jag dock inte kan rekommendera. Jag tyckte den var alldeles för söt och smakade jättemykcet hallon och det passade inte mig i smaken tyvärr.

Nu mina kära vänner är planen att jag ska ta hand om disken och sedan göra mig redo för jobb klockan tolv. Jag ska sminka mig och sätta upp håret i någon form av hästsvans och klä på mig. Sedan ska jag även tvätta klart den sista tvätten och bädda sängen.

Ha en fantastiskt bra torsdag och bit ihop... snart är det helg!! .

Gillar

Kommentarer

andrealinde
andrealinde,
Ser riktigt najs ut 😊
nouw.com/andrealinde

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn