FUN FACTS.

Övrigt, Frågor & Svar

Jag har bokat resa till USA den första augusti! Jag längtar så galet mycket. Jag, min mamma, syster, en kompis till mamma och hennes dotter ska åka till Florida och vara borta i två veckor. Ni kan ju gissa om jag är taggad!

När jag var liten lärde jag en kille att äta snor. Jag slutade när jag började skolan, men jag tror faktiskt att han fortsatte äta snor. Han gjorde det upp till nian i alla fall. Sen slutade vi att gå i samma klass. Svinäckligt jag vet, men jag tror de flesta åt snor när dem var små.

Jag söker jobb varje dag, men av någon anledning så säger alla företag att dem har valt att gå vidare med en annan utan att de ens har träffat mig. Jag har visat mitt personliga brev och mitt CV för mina föräldrar och alla arbetsgivare säger att mitt CV är bra. Varför kan jag då inte få något jobb? Ska det vara så svårt?

Jag tror att jag är steril. Detta kanske inte är en fun fact, men jag känner bara på mig att jag är steril. Jag vill ha barn mer än allt annat och därför tror jag att jag inte kan få barn på egen hand. Jag har dock aldrig försökt bli gravid så jag vet ju inte alls om detta stämmer, men det är bara något jag har på känn. Hoppas den känslan försvinner för annars kan det bli så oavsett tror jag.

Enda sedan jag började jobba och tjäna egna pengar så har jag aldrig varit snål. Jag hatar den egenskapen hos vissa personer. Det är sjukt otrevligt med snåla personer. Jag hoppas verkligen inte att jag blir en snål kärring i framtiden.

Jag har ingen shoppinglust, men jag vill ha en ny garderob. Hur kommer detta sig? Jag vill verkligen inte gå runt i affärer eller kolla på kläder för jag tycker allt är så trist och konstigt mode nu, men när jag kollar på modebloggar och instagram så är alla så fint klädda och jag vill ha allt. Men det är något med att välja kläder som jag inte alls tycker är roligt. Men att kolla inredning tycker jag såklart är superroligt!

Jag har aldrig tyckt om att gå till gymmet och lyfta skrot. Jag väljer hellre en springtur, ett pass hemma eller ett pass på friskis och svettis, men sedan jag flyttade så har jag inte sprungit mer en kanske fem gånger och jag väljer hellre ett gympass framför kanske cirkelfys eller power hour. Konstigt va?

Jag är sämst på att hålla växter vid liv. Dem dör så himla snabbt. Jag har lärt mig att köpa växter som är lättskötta, men ändå så dör dem. Jag googlar hur man ska ta hand om sina växter, men ändå lyckas jag inte. WHYY?? Jag älskar att ha hemmet fullt av växter och lägger ner massor med pengar på växter i månaden och därför suger det att inte kunna ta hand om dem...

Trots att jag är känslig mot koffein dricker jag minst fyra energidrycker i veckan som celsius och nocco. Inte bra, men det är så himla gott och man får en helt annan känsla i kroppen. Jag skulle inte kalla mig beroende för jag klarar mig utan, men jag mår faktiskt lite bättre i kropp och själ när jag druckit en nocco eller celcius (så lite beroende är jag kanske).

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad kul!! Man blir ju lite lätt avis, hihi! 😉 Hoppas ni får det FANTASTISKT! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Känner igen mig i det här med att tro att en är steril. Är ju 99% säker på att jag är steril, inte för att jag försökt bli gravid jag heller men har bara den känslan. Vill ju inte testa för att se om så är fallet heller ifall jag nu skulle bli gravid, men är så nyfiken haha. 😬
nouw.com/joywesterberg
watilda
watilda,
Ja men exakt! Vi får sluta oroa oss😅
nouw.com/watilda

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn