FÖRSTA OKTOBER.

Vardag

Idag vaknade jag av att solen lös genom persiennerna och det var sådär rätt temperatur under täcket och jag vaknade helt utvilad. Med andra ord har jag fått en jättemysig start på den här månaden.

Planerna för den här dagen är att jag ska jobba mellan 12.00 och 19.15 idag och helt ärligt ser jag inte jättemycket fram emot de två kommande dagarna på jobbet för det kommer vara så fruktansvärt mycket att göra, men det kommer nog bli jätteroligt när allt är klart, men som sagt är det mycket jobb bakom. Vi ska nämligen trycka in en ny kollektion på killavdelningen och såklart kommer det vara jag som ska fixa detta på något magiskt sätt så önska mig lycka till!

Sen efter jobbet idag ska jag och Nils äta lax till middag och jag ska försöka köra ett träningspass här hemma om jag inte kommer vara alldeles för trött för det efter dagens jobb, men jag ska försöka.
Annars idag har jag inga planer för kvällen, men jag ska försöka uppdatera bloggen en del ikväll och försöka förbereda lite mer blogginlägg.

Ha en fantastiskt bra måndag och ett bra start på oktober månad så hörs vi lite mer senare när jag kommer hem från jobbet.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

elinatborg
elinatborg,
Gud vad fin du är i håret ! 😃 Passar dig superbra !
nouw.com/elinatborg
watilda
watilda,
Tack så jättemycket! 😃<3
nouw.com/watilda
IP: 173.231.62.73

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn