FEM SAKER JAG ANVÄNDER VARJE DAG

Övrigt, Bilder, Tips, SKÖNHET/HÄLSA

Jag älskar att läsa om vad folk använder för produkter dagligen. Det känns som de tipsar om saker och ting som de verkligen kan rekommendera då och då blir det lite mer äkta och trovärdigt. Därför tänkte jag dela med mig av fem produkter jag använder dagligen.

1. Nu colur - Nutriol eyelash treatment. Det här serumet använder jag varje dag på mina fransar och mina bryn. Oavsett om jag har mascara eller inte så använder jag detta serum på mina fransar som antingen primer innan mascaran eller för att få mina fransar längre när jag inte använder mascara. Jag penslar på lite då och då. Sedan använder jag även detta serum till mina bryn för att få dem på plats och det gör jag också varje dag.

2. Min plattång. Tyvärr så måste jag erkänna att jag använder min plattång exakt varje dag. Det är alltid något i håret som måste fixas till. Antingen locka till något eller platta det. Mitt hår lever sitt egna liv så oavsett om jag ska till träning, jobbet eller bara köpa lite mjölk måste jag fixa till håret för att inte se ut som någon galen professor. Den här plattången tycket jag är extremt bra och har även ett superbra pris. Ni kan hitta er egna HÄR .

3. Deoderant från Löwengrip care & color. Jag har tidigare nämnt att jag haft problem med att hitta en bra deo, men den här tycker jag är superbra och jag använder den varje dag. Jag använder faktiskt inte parfym varje dag, men en bra deo använder jag dagligen.

4. Fotkräm från epoch. Den här gör verkligen under för mina spruckna fötter. Dem "lagas" snabbt och jag smörjer faktiskt in mina fötter varje kväll innan läggdags för att jag har sådana problem med mina fötter. Varje morgon vaknar jag upp med mjuka hälar och dem är inte spruckna. Vissa dagar håller dem sig jättefint, men då tar jag krämen i förebyggande syfte för att även då de mjuka, men oftast så är hälarna torra och lite spruckna efter en lång arbetsdag.

5. Sist men inte minst - Scrunchies! Jag älskar dessa tofsar. Jag har dem varje dag på mitt huvud. Antingen till jobbet eller så är det det första jag sätter upp håret med när jag kommer hem. Dem är så sköna mot håret och ger ingen tofsrand heller. Love them!

Jag hoppas ni tyckte om detta inlägget och gjorde ni det får ni gärna lämna en kommentar och även berätta vad ni använder dagligen!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn