FEM FAVORITER I MITT BADRUMSSKÅP

Vi alla har några favoritprodukter som står i badrumsskåpet och här har ni mina fem favoriter som jag använder nästan dagligen, men i alla fall en gång i veckan minst.

Den första favoriten är en mudmask som rengör porerna och går in på djupet som gör att du får en jämn och fin hy utan orenheter och den är även bra mot fet hud. Dock torkar den ut huden så man bör ha en bra ansiktskräm efteråt.
Är ni sugna på att köpa denna ansiktsmasken så är det bara att säga till mig så löser jag det åt er!

Min andra favorit och en räddare skulle jag säga är denna nedkylande krämen som man smörjer på bikinilinjen efter rakning. Denna produkten kommer verkligen till undsättning nu denna tiden på året när man går runt i bikinitrosor dagligen nästan. Ni hittar denna produkten på alla matvarukedjor skulle jag säga eller på apotek.

Den tredje favoriten är en kräm till fötterna. Den tar bort förhårdningar och gör fötterna lena som bebisfötter och detta är också en räddare i dessa tider när man går på stranden och torkar ut fötterna eller går i sandaler eller tofflor. Vill ni köpa denna produkten kan ni också säga till för då löser jag det till er också.

Nästa favorit är till håret. Denna saltvattenssprayen använder jag varje gång jag lockar håret och vill få lockarna lite frissiga och få fram den härliga beachlooken. Jag har testat en del saltvattensspray och jag måste verkligen säga att denna är bäst och den är extremt prisvärd. Jag köpte den på dollar store för inte ens 100 kr och den finns troligtvis att köpa på rusta också.

Den sista favoriten i mitt badrumsskåp är denna tandkrämen. Den smakar mint och är extremt bra. Den innehåller ett 24-timmars antiplackskydd, den skadar inte emaljen, tar bort alla svåra fläckar på tänderna som kommer från mat, läsk, vin och tobak och tandkrämen innehåller inga peroxer eller blekningsmedel utan den är helt naturlig. Jag ska visa er ett för och efter resultat i ett separat inlägg tänkte jag för den är värd mer uppmärksamhet måste jag säga. I love it!
Vill ni köpa denna tandkrämen kan ni göra det via mig också. Det är bara att slänga iväg ett meddelande till mig eller kommentera att ni är sugna på tandkrämen, mudmasken eller fotkrämen så kontaktar jag er.

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn