FAVORITER I MITT BADRUMSSKÅP

Vi alla har våra favoriter i sitt badrumsskåp. Det kan vara allt från en bra tvål till en grym sminkprodukt. Jag har sju stycken favoriter i mitt badrumsskåp som jag inte skulle klara mig utan tror jag. Jag har köpt om vissa produkter och jag har även fått några nya favoriter som jag inte har testat innan, men som jag garanterat kommer köpa om när de tar slut.

Min första favorit är en bodymist från rituals som jag skrev om rätt så nyligen, men den förtjänar såklart att vara med i detta inlägget om mina favoritprodukter för jag använder nog denna mest. Minst en gång varje dag sprutar jag tre eller fyra sprut på mina kläder och på min halv. Jag älskar denna doften så himla mycket. Ni hittar denna HÄR.

Ytterligare en favorit i mitt badrumsskåp är dessa pads. De kommer i en burk från Dollar Store faktiskt. I denna burken finns det 100 pads med aloe vera lotion som är perfekt för att ta bort ögonsminket. Jag använder detta varje gång jag har mascara. En eller två pads tar bort allt smink från ögonen. Jag tror att en sådan här burk ligger på 20 kr eller något och de håller hur länge som helst. Jag älskar dessa verkligen! Ni måste testa dessa om ni inte redan har gjort det. Spring till Dollar Store och köp nu med en gång!

För någon vecka sedan var jag inne på Rusta och kollade lite granna och snubblade över denna deon. Jag har bodylotion och bodyoil från denna serien sedan tidigare och jag älskar dem. Därför tänkte jag att jag ville prova denna deon. Den kostade bara tio kr så varför inte testa tänkte jag. Jag provade den dagen efter att jag köpte den och WOW säger jag bara. Den är så himla bra och den doftar supergott. Dock håller sig inte armhålorna sig torra hela dagen utan man behöver torka och rulla på en eller två gånger som dagen, men den är ändå jättebra. Doften är supergod tycker jag. Den doftar inte för mycket och inte heller för lite. Deon är gjord på massor med naturliga ingredienser och det kanske är därför den inte håller en hel dag. Men hellre det än att en deo är gjord på massor med konstgjorda ingredienser eller hur?

Denna favoriten har jag också nämnt i ett inlägg nyligen, men varför inte ta upp den igen när den är värd all uppmärksamhet den kan få. Detta är då en brun utan sol jag använder i mitt ansikte för att få den perfekta bruna tonen som inte blir orange, gul eller onaturligt brun. Denna är perfekt för mig som inte vill använda för mycket smink eller orka vill vara vit som ett spöke på vinterhalvåret.

En sminkfavorit jag har i mitt badrumsskåp är denna foundation från clarins. Denna är perfekt för mig som har mycket pormaskar som syns på snoken, lite ojämn hudfärg och lite kvesor här och var. Den är extremt täckande och gömmer porerna och ger huden en jömn och fin färg. Jag älskar denna och har haft detta märket på min foundation i tre år. En flaska räcker i minst ett år för mig eftersom man inte behöver använda alls mycket för att få ett täckande och perfekt resultat. Ni hittar min foundation HÄR.

Som ni vet använder jag lösfransar, men de senaste månaderna har jag försökt att sluta och få mig att känna mig fin utan. Tack vare denna så blir mina fransar extremt långa när jag använder denna mascaran. Den ger verkligen mina fransar längd och fyllning. Den kanske inte ger ett lika fantastiskt resultat som lösfransar, men den är inte långt ifrån. Jag älskar denna mascaran och jag kommer definitivt att köpa om den igen. Ni hittar denna HÄR.

Den sista favoriten är min favorit på denna listan. Hade jag fått välja en produkt jag hade fått använda i resten av mitt liv hade det varit denna. Jag älskar denna bronzern från the balm. Den är i en perfekt nyans och denna använder jag varje dag. Jag lämnar inte mitt hem utan lite bronzer på ansiktet. Ni hittar min bronzer HÄR.

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn