EN FANTASTISK DAG

Vardag, Bilder

Hej på er! 

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den tråkiga uppdateringen men det kommer nog inte bli allt för rolig uppdatering den här veckan med tanke på att det händer samma sak hela veckan.
Men vi är i alla fall framme, har det fantastiskt och vi har åkt massor mes skidor. Idag har vädret varit helt fantastiskt, men det är väl ingen överraskning för jag tror hela Sverige hade det fint idag vilket är helt underbart. Våren är kanske äntligen påväg på riktigt!
Hur som helst så var vi som sagt haft det fantastiskt idag på Idre fjäll. Vi har åkt mängder med skidor, varit på afterski, spelat kort och ätit middag allesammans. Jag och nils gjorde en köttfärssås idag och det blev över förväntan faktiskt och sen har vi bara haft det allmänt mysigt. Imorgon antar jag att det är samma sak på schemat fast även lite bowling på kvällen också vilket säkert kommer bli superroligt. 

Men nu kompisar är det dags att sova och jag hoppas att ni har haft en härlig dag också så ska jag försöka blogga imorgon också. Godnatt fina ni!

Gillar

Kommentarer

fridaenoksson
fridaenoksson,
Men wow, ser ju helt fantastiskt ut!<3
nouw.com/fridaenoksson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså woooow! 😍😍😍
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Ser helt underbart ut! <3
nouw.com/missjohansson
Emmamehrali
Emmamehrali,
Helt otroliga bilder måste jag säga 😃
nouw.com/emmamehrali

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn