DAGENS LISTA #12

Dagens lista

Vad har du gjort idag?
Idag har jag ätit en god frukost, jobbat lite hör hemifrån, skrivit fem blogginlägg som kommer upp inom kort, kollat lite i affärer med Nils, ätit en god middag och varit med lovisa och kollat på the greatest showman. Har ni inte sett den filmen borde ni verkligen göra det! 

Finns det något du har gjort idag som du hade kunnat göra annorlunda eller bättre?
Jag hade kunnat välja att inte avboka mitt Power hour pass, men jag gjorde det för att Nils var förkyld och ville inte gå och då gjorde inte jag det heller. Jag skulle ha gjort det nu i efterhand... 

Gjorde du någon glad idag?
Förhoppningsvis gjorde jag Nils lite glad när jag sprang till honom i dörren när han kom hem och gav han massa pussar. Sen hoppas jag att jag gjorde lovisa glad när jag föreslog att vi skulle ses ikväll. 

Vad var det tråkigaste med denna dagen och hade du kunnat göra något för att göra det bättre?
Det tråkigaste med denna dagen är att det känns som att jag inte har gjort så mycket. Jag var mest suttit vid datorn och knappt varit ute.. 

Hur har du mått idag?
Idag har jag mått bra. Jag har haft mycket energi, fast det har självklart kunnat vara bättre, men annats måste jag säga att jag har mått bra. 

Har du haft en bra dag?
Ja den har varit bra, eller kvällen har varit bra rättare sagt. Dagen har inte varit så märkvärdig, men att få umgås med Nils i lite affärer och att hänga med lovisa har varit jättekul! 

Kommer du minnas denna dagen för resten av ditt liv?
Eftersom att filmen jag och lovisa såg var så himla bra och välgjord kommer jag nog minnas denna kvällen. Jag kommer minnas filmen och vart jag kollade på den och även med vem.

Har du något från denna dagen som du måste komma ihåg eller behöver påminna dig om inför morgondagen?

Kosttillskottet och tempen som vanligt. Sen ska jag också komma ihåg att stanna på Ica eller någon mack och köpa en plocksallad till lunch för det blev tyvärr inga matlådor från dagens middag.. sen måste jag också komma ihåg säga hej till alla kunder på jobbet och vara mitt allra trevligaste jag.

Två härliga bilder från dagen

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn