DAGENS LISTA #11

Dagens lista

Vad har du gjort idag?
Idag har jag ätit en god frukost, tränat, kollat lite i affärer, ätt en god lunch, skrivit en handlingslista och veckohandlat, solat, duschat, ätit en god middag och jobbat lite hemifrån.

Finns det något du har gjort idag som du hade kunnat göra annorlunda eller bättre?

Jag hade kunnat välja att inte äta chokladen till Robinson och sen hade jag också kunnat vara mysigare mot Nils idag och pussat på honom lite mer. 

Gjorde du någon glad idag?
Förhoppningsvis gjorde jag tjejen glad i receptionen när jag var glad och sa hej till henne och sen kanske jag gjorde min tränare glad idag också när jag sa att han hade gjort ett bra pass. Sen hoppas jag också att jag gjorde Nils lite glad när jag hjälpte honom med disken och att duka bordet till maten. 

Vad var det tråkigaste med denna dagen och hade du kunnat göra något för att göra det bättre?
Det tråkigaste med denna dagen är att den är slut och att jag inte är ledig imorgon. Annars har det inte hänt så mycket tråkigt idag faktiskt.   

Hur har du mått idag?
Idag har jag mått suveränt. Jag har varit pigg, glad och haft massa energi. Jag märker verkligen skillnad på mig när vädret är toppen och man får lite sol på sig.

Har du haft en bra dag?

Ja den har varit jättebra. Jag har gjort lagom mycket och jag har samlat på mig massor med energi inför morgondagen. 

Kommer du minnas denna dagen för resten av ditt liv?
Det tror jag tyvärr inte...

Har du något från denna dagen som du måste komma ihåg eller behöver påminna dig om inför morgondagen?

Kosttillskottet och tempen som vanligt. Sen ska jag också komma ihåg att vakna i god tid så att jag får en lugn och skön morgon och inte behöver stressa till bussen som ska ta mig till jobbet. Jag ska också komma ihåg att hälsa på alla kunder imorgon på jobbet och försöka ha en jättebra dag imorgon!

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
var gärna med i min egna månadens. logg som du finner i ett inlägg✌️
nouw.com/fashionmallan

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn