BIFF HÖGANLOFT & WIENERBRÖD

Vardag, Mat / recept

Idag när jag kom hem från jobbet hade Nils börjat med middagen. Idag blev det Biff Höganloft till middag och detta kan se ut som en jättekonstig maträtt, men det är fantastiskt gott och enkelt. Det enda du behöver är oxfilé eller högrev, potatis, rödlök och ägg. Servera sedan med färsk rödlök, äggula och en pepparrotskräm på 2 dl cream fraiche, en pepparrot och lite salt och peppar. Superenkel middag och jag lovar er att det är supergott!

Efter den goda middagen blev det även efterrätt. Nils pappa kom hit med wienerbröd och de slank såklart ner till efterrätt och det var så längesedan jag åt wienerbröd. Sjukt underskattat och det var verkligen lyxigt att få en liten efterrätt såhär på onsdagskvällen.

Nu mina vänner har jag precis duschat med silverschampo, haft hårinpackning, en ansiktsmask, klippt tånaglarna och målat dem, rakat benen och smort in mig med brun utan sol. Jag har med andra ord verkligen tagit hand om mig själv och känner mig så ren och fräsch att det nästan är barnsligt. Jag har alltså haft en helt fantastisk kväll som avslutas på topp med lite läsning tills att jag somnar.

Godnatt mina vänner. Vi hörs mer imorgon för då är jag ledig igen. Ciao!

Gillar

Kommentarer

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn