BEROENDE.

Övrigt, Tips

Jag ledig mycket på vardagarna och det betyder att jag har mycket fritid. När jag är ledig har jag jämt saker att göra som att städa lägenheten, gå till gymmet och träna, gå en långpromenad, förbereda blogginlägg, lyssna på poddar och även titta på serier. Titta på serier är nog det jag gör mest när jag är ledig. Jag är inget fan av att titta på långfilmer, men serier kan jag titta på i flera timmar utan problem. När jag väl hittar en serie så blir jag fast. Jag kan inte sluta mitt i serien utan jag måste kolla vidare och vidare tills att det är dags att avbryta för att jag måste.

Jag har sett en del serier i mina dagar och jag har mina favoriter som Gossip Girl, You, Once upon a time, The office, Blacklist, Svartsjön, Dirigenten och många fler, men den här gången har jag verkligen fastnat. Jag har hittat en serie och jag har sett klart på tre säsonger under två veckor. Så snabbt brukar jag aldrig se klart en hel serie, men jag kunde verkligen inte sluta. Den var så intressant, spännande och varje avslut slutade verkligen med en cliffhanger. Man kunde inte bara sluta titta utan man var tvungen att se vidare. Sen var handlingen helt galen och skådespelarna är ju så snygga (speciellt killarna) så man kan heller inte sluta titta på dem. Jag har faktiskt börjat följa flera stycken av dem på Instagram vilket jag ALDRIG brukar göra. Det är få skådespelare jag följer på Instagram, men jag kunde inte låta bli.

Serien jag babblar om är självklart RIVERDALE. Den finns på Netflix och det kommer ut nya avsnitt varje torsdag. Jag hatar att jag redan har sett klart på alla avsnitt för jag hatar att vänta på avsnitten...

Har ni sett serien? Vad tycker ni om den i så fall?

Gillar

Kommentarer

cenedralundblad
cenedralundblad,
Alltså jag älskade Riverdale i början och blev helt beroende haha! Men nu i säsong tre tycker jag att det spårat lite! När serien började var alla så oskyldiga och nu är det kaos! Men kan såklart inte sluta kolla ändå... Måste ju fortsätta kolla och ser vad som händer!
nouw.com/cenedralundblad
watilda
watilda,
Haha jag håller helt med! Ja allt spårar och man fattar ingenting. Därför är det så spännande och beroendeframkallande! 😃
nouw.com/watilda
louisemellqvist
louisemellqvist,
Jag älskar också riverdale är verkligen så beroende av det 😍🙈
nouw.com/louisemellqvist
watilda
watilda,
Ja men visst är det bra? 😃 kramar
nouw.com/watilda

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn