7 PRODUKTER JAG INTE KAN VARA UTAN

Övrigt, Tips, Smink

1. Texturspray
Denna använder jag när jag lockar mitt hår. Sprayen gör så att mina lockar håller mycket längre samtidigt som den skyddar mot den varma plattången så att håret inte sliter lika mycket. Den luktar så himla gott och lockarna håller verkligen så mycket längre

2. Hårinpackning som är vårdande med färgpigment
För att jag som är en Blondie ska bli av med alla de gula tonerna nu under vintertid använder jag denna. Det är en hårinpackning som sagt. Den gör så att de gula tonerna blir mer kalla och gråaktiga. Jag har skrivit ett inlägg om detta tidigare och jag använder denna hårinpackning fortfarande. Jag applicerar den 3 gånger i veckan och låter den vara i 10-15 minuter.

3. Primer från the balm
Att använda en primer innan sminket är superviktigt och jag har testat en del och jag tycker inte att någon annan primer är bättre än denna. Jag älskar den verkligen.

4. Brun utan sol från aco
Denna krämen är verkligen grym. Jag smörjer mitt ansikte varje dag med den och kroppen 3 gånger i veckan. Den gör verkligen så att man får den solbrända färgen man brukar få och inte någon orange färg. Om ni inte har testat den innan så tycker jag att ni ska göra det. Speciellt nu under vintertid när man inte får någon solbränd färg. Man ser så mycket fräschare ut.

5. Min kära beutyblender
Att applicera fondation med denna är så mycket bättre än att använda någon borste, fingrarna eller något annat. Den gör så man får en jämnt resultat och att det håller mycket bättre. Jag använder den också till att rätta till mina ögonbryn. Den är grym!

6. Ögonbrynskniv
Istället för att använda pincett så använder jag mig utav en ögonbrynskniv. Det är så mycket skönare och lättare och går så mycket fortare. Det är bara att forma och dra hur man vill. Enda nackdelen är att man måste raka de så mycket oftare än när man noppar de med en pincett. Men det är det värt tycker jag. Jag klarar inte av pincett. Jag tycker det för alldeles för ont.

7. Removal pads
Dessa pads använder jag varje dag när jag tar bort min mascara och sminket på mina ögonbryn då jag har vattenfast smink. Dessa är verkligen grymma. De tar bort allt smink runt ögonen och allt som är på. Ett budgettips till er alla eftersom de endast kostar 25 kr på dollar store.


Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Det kan jag försöka göra 😊
nouw.com/watilda
idarebeckaandersson
idarebeckaandersson,
Kan du inte göra ett inlägg om din brun utan sol rutin? 😊 hur resultatet blir osv av den Från aco?
nouw.com/idarebeckaandersson

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn