2 SKÖNHETSFAVORITER.

Tips, SKÖNHET/HÄLSA

Som ni vet så tycker jag inte om att sminka mig så mycket. Jag gillar att se så naturlig ut som möjligt och det ska gå snabbt att sminka sig. Därför har jag två stycken skönhetsfavoriter som jag inte kan leva utan.

Den första produkten är min nyfunna favorit, ögonbrynsfärgen. Det är så himla skönt att ha ögonbryn dygnet runt och slippa sminka på dem. Jag hatar tiden man behöver lägga på att måla brynen och de ska vara så perfekta. Det är så mycket smidigare att färga brynen och sedan noppa dem i den formen man vill ha. Jag har turen att ha rätt tjocka och fylliga bryn, så jag tycker att mitt resultat blir kanon. Jag använder mig utav den här färgen från depend i färgen mörkbrun. Jag köpte färgen på åhléns men jag tror man kan hitta den nästan i varje butik som säljer skönhetsprodukter. Dock tror jag att jag ska använda en svartbrun färg nästa gång jag köper om den här produkten. Jag tycker att brynen blir lite åt ett rött håll, men det blir ändå fint tycker jag. Nedan kan ni se hur mina bryn ser ut utan smink och enbart med ögonbrynsfärgen:

Min andra skönhetsfavorit är min kära brun utan sol för ansiktet. Jag har skrivit ett helt blogginlägg om den tidigare, men den är verkligen värd att nämna igen. Den ger ett så otroligt fint och naturligt resultat. Man blir inte orange eller fläckig och den torkar jättesnabbt. Den är perfekt att slänga på innan man går och lägger sig på kvällen. Jag har som rutin varje kväll att smeta in ansiktet med den här produkten efter jag har borstat tänderna. Dock har den en doft som jag tycker luktar jättegott, men Nils mamma har en likadan så han tycker att jag luktar hans mamma när jag har på mig den så han tycker inte alls om när jag har smetat in ansiktet med den här. Men sånt får han ta för jag älskar den här produkten och använder den nästan varje dag.

Vill ni se inlägget jag har skrivit om den här brun utan solen och även vart man kan köpa den, klicka HÄR

Gillar

Kommentarer

lisabakkland
lisabakkland,
Åhh, grymma tipps!
nouw.com/lisabakkland

Instagram @gunnarssonn

Instagram @gunnarssonn