Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Ser så oerhört mycket fram emot att äntligen få komma tillbaka till Paris. Dock känns det sorligt att jag inte ska "hem".. vill helst av allt bara ta flygbussen från CDG till operan som jag alltid gjort, ta metron till Villers för att sedan vandra vidare till Rue du Printemps och släpa upp väskorna för den sju våningar långa spiraltrappan för att sedan komma hem till min kära lägenhet. Men den är inte min längre.  Ska se till att passa på att gå i mina gamla kvarter när jag ändå ska förbi Beijing för att dricka öl med mina gamla kollegor. 

Hur som helst så kommer det bli fantastiskt att komma tillbaka, och att få vandra runt i paris med Antoine igen. 
Cannes kan inte bli annat än underbart och nu när jag har samlat ihop tillräckligt med olika typer av klänningar för att någon iaf måste vara rätt så känns det toppen! 

nu ska jag fortsätta packa klart det sista innan några timmar av jobb. 

Likes

Comments

Hade en massa planer för min lilla mini weekend men då vi fått en värmebölja med upp till 37 garder så har jag istället stannat inne hela dagen. Jag har aldrig mått särskilt bra i värme som denna. Kan varken sova, äta eller egentligen göra någonting vettigt.  Tog mig dock ut igår för att fira Fionas nya jobb. Är så glad och stolt över hur bra det går för min vänner. De är verkligen en stor inspiration och deras mod att ta sig an stora utmaningar gör det lite lättre att ta sig an sina egna. 

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Paris efter en lång och härlig sommar i Sverige. Dock vaknade jag upp första dagen tillbaka med 39 garders feber. Så dessa dagar har jag spenderat i sängen och hos doktorn. Men ska ta mig tillbaka till jobbet imorgon trotts att jag inte är helt hundra. Det är mycket som händer framöver nu och det gör mig otroligt stressad att jag ligger hemma. Men imorgon tar jag nya tag och får äntligen sätta igång!

Likes

Comments

​Hade en himla bra midsommar. Vi startade med en flaska vin på le Perchoir för att sedan möta upp massor av svenskar i Buttes. Kvällen var fylld av god mat, dryck, dans, härligt folk och roliga lekar, bästa midsommar på länge.

 

Likes

Comments

Vi har tittat på ännu en lägenhet. Jag hade egentligen inga förhoppningar och tänkte mest att vi kunde titta på den för skojs skull då vi tyckte så mycket om den senaste vi sett. Båda blev helt kära i lägenheten redan innan vi hunnit se alla rum. Vi har lite att tänka på och planera innan vi bestämmer oss helt, men det blir nog denna. 

Likes

Comments