Igår var Thea och tävlade hos Mantorpsryttarna, hon hoppade endast en LA. Det var en glad familj som åkte hem med en andraplats samt en hindermässigt felfri runda, tyvärr hade de 2 tidsfel eftersom korsgalopp orsakade lite större svängar än tänkt. Men vi är ändå mycket nöjda 👌
I vinter kommer det tränas mycket galoppombyten! 😂 så kommer vi igen i vår 👍
Jag hoppas Thea lägger ut videon på rundan, klart värd att se på.

Wanda


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hehe, bara väntade på det... Då var det dags för förkylning... Toppen, hoppas bara att man håller sig frisk till efter helgen för DÅ (!) ska jag följa med Thea på tävling och efter det ska hela min familj på middag hos dem. Underbart! Bosse är verkligen en jätte duktig kock. 😁

Nu sitter jag i skolan och jobbar, snart var en hel termin på naturvetenskapliga linjen gått och jag kan säga att det har gått helt ok hittills. ✌️

Och när jag ändå är igång, snart är det julafton och jag har börjat få julklappsångest. Jobbigt med alla dessa folk, dessutom fyller Thea år på julafton.... (Haha, förlåt för punkterna Thea 😉)
Men jag länktar, jag är trots allt en äkta x-mas lover! 🎅🎁

Wanda


Likes

Comments

Sitter och väntar på att Thea ska byta om till ridkläder, världens segaste (haha) människa. Tänkte därför lägga en bildbomb från de senaste veckorna/månaderna. Varsågod 😉

Likes

Comments

Ber om ursäkt för otroligt dålig uppdatering, mycket har hänt sedan sist. I tävlingarna Thea skrev om i sitt senaste inlägg kom jag 2:a i LA samt 4:a i MSV B medan Thea ​satte sin första nolla i LA, two more to go! Efter det har jag startat en MSV B till i Jönköping där vi slutade på 4 fel, som motsvarade ett stopp. I LA:n kom jag 4:a och Thea rev sista hindret. Retligt men Debbie kom inte upp med frambenen... Även en reklamfilm har spelats in på oss om Västervik, bilderna nedanför är utklipp därifrån. ;) Thea ska tävla en tävling till iår som blir nu på lördag i Mantorp men för mig är det slut. Nu väntar en hoppvila för Soxs (Ballen :'D) och så småningom även för Debbie. Vi hörs snart!

Kram!

Likes

Comments

Hej! Varken jag eller Wanda har gjort något inlägg på väääldigt länge nu tyvärr. Blir lite förvånad över att det är jag som skriver ett inlägg här nu faktiskt.. Haha :')

Sedan vi var i Vaggeryd och tävlade DM så har vi hunnit åka på några till tävlingar, bland annat har Wanda åkt till skogslotten. Där vann hon LA och fick två retliga pet i mvs.b.. :/
Jag har tävlat här hemma i Västervik, det blev två LB, petade två bommar i första rundan men kom sedan tvåa i nästa så jag är ändå nöjd!

Nästa tävling blir för mig i Tingsryd, två dagars, men vi kommer åka på fredag den här veckan och komma hem på söndag. Där kommer jag hoppa en LB och en LA på lördagen och en LA på söndagen!
På söndagen den här veckan åker Vanda till Mjölby och tävlar Soxs, tror att hon då startar LA och mvs.b!

Thea *

Likes

Comments

Thea och jag var ju iväg på tävling i helgen som vi tidigare har skrivit. Jag tog hem bronset och Thea fick med sig en 6:e placering. Nu laddar vi upp inför Kalmar om 3 helger! Det blir ett ganska stort hål mellan varje tävling men han får se det som en liten tävlingsvila. Soxs har som ni sett utvecklats enormt på bara någon månad och det går bara bättre och bättre och snart hoppas jag kunna sätta lite nollor i MSV B.

Men just nu sitter jag på lektion so... Gotta go!

Wanda


Likes

Comments

Åh blir så trött på mig själv när jag skriver ett inlägg men glömmer lägga ut det. Så nu jävlar!

Ponnyerna har varit otroligt duktiga idag och gått stabila rundor med 2 nollor var. Thea hade 5:e bäst tid och jag bäst tid vilket innebär att jag startar sist och Thea femte sist.

Förra året kom jag 5:e placerad, alltså 5:e bäst i distriktet så iår hoppas jag på något bättre placering. :)

Måste bara säga att jag är sjukt stolt över Theas och Debbies framgång under de tio månader de arbetat tillsammans. Puss på er älsklingar!

Wanda


Likes

Comments

Vi kom till hotellet vid 12.00 inatt, efter att ha kört i fyra timmar. Vi hade stora problem att hitta adress och därför kan jag redan nu säga att det bådar inte gott för Vaggeryd-skillingaryds ridklubb i utvärderingen.. Men nu är vi iallafall påväg till hästarna för att fixa lite där och sen hoppa! Uppdaterar ikväll om resultaten. :)

//Thea & Wanda

Likes

Comments

Nu är både Vanda och jag anmälda till helgens tävling och hotell är bokat, denna gång blir det DM i Vaggeryd 😊 båda hoppar L:B och L:B+ på lördagen och beroende på hur det går så blir det L:A eller L:B på söndagen. Suupertaggad!

Vi åker på fredag och stallar in hästarna i sina boxar och laddar upp inför helgen på hotellet!

Likes

Comments

Nästa tävling går om två veckor (v. 36) i Vaggeryd-Skillingaryd. Där ska både jag och Thea rida smålandsmästerskapen.
Förra året kom jag 5:a så iår hoppas vi på bättre resultat.

Förövrigt var vi ute och red lite på fälten igår och filmade och lite. Upptäckte till min stora skräck att min hållning på hästen har blivit katastrofal och att jag ser aningen stor ut då... Men något år till får det funka... Sitsen är något som definitivt kommer ligga på förbättringssidan!

Wanda
Likes

Comments