Contains affiliate links

Endnu et mirakelmiddel, som jeg elsker, er tea tree oil. Tea tree oil er en essentiel oil, som kan findes i helsekostbutikker. Det skulle eftersigende have mange funktioner, men her er nogle af de ting, som jeg bruger det til:

1) I badet

Når jeg er i badekar, putter jeg som regel 10 dråber tea tree oil i. Det har en stærk duft, som ikke helt kan beskrives, men jeg kan nu meget godt lide duften. Olien hjælper med at detoxe (føler jeg i hvert fald), altså det vil sige rense ud i min krop. Det er nok kombinationen med duften og det varme vand, som også virker rimelig beroligende.

2) Spot treatment

Jeg er en person som nemt for bumser, øv øv. Spotter jeg en bums, ja så laver jeg en spot treatment. Jeg tager noget tea tree oil på en vatpind og dupper ovenpå bumsen efter jeg har vasket mit ansigt om aftenen. Olien indtørrer området og bumsen går hurtigere væk. Dette gør jeg også på mørke pletter og ar fra akne/bumser. Bonus er, at tea tree oil ikke er nær så dyrt som de spot treatment-produkter, som findes derude.

3) Forebygning af lus

Alle kender mindst én, som har haft lus eller så har man selv haft dem. Det har jeg i hvert fald. Da der kom lus på mit gymnasium lavede jeg lidt research. Her fandt jeg mange artikler på, at man kunne forebygge lus ved at smide nogle dråber tea tree oil i sin shampoo, når man skal vaske hår. Dette prøvede jeg så, da jeg allerede havde det i skabet. Jeg tror, at lusene afskyer duften af olien, og derfor skipper. Det virkede fint for mig.

Jeg bruger den fra Nova TTO, som ses ovenfor. Klik på billedet for at komme ind på siden, hvor den kan købes.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments