Contains affiliate links

Jeg sidder og håber på, at solen snart titter frem igen, så der kan gøres brug af badetøj. Jeg har nedenunder samlet forskelligt badetøj i forskellige prisklasser. Mine personlige favoritter er nok badedragten fra H&M og det lækre mønstret sæt fra RiaRia.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg elsker at gøre brug af naturlige ting, som er multipurpose. En fantastisk ting min mor har lært mig at udnytte, er aloe vera plante. Selv har vi i huset 5-7 af dem. Nedenunder er nogle tips til, hvad man kan bruge geleen/saften fra planten til. Det skal lige siges, at det er fra egen erfaring, og at jeg ikke er nogen ekspert i noget.

1) Ansigtsmaske

Jeg plejer at plukke en "hale" af planten, skære den op i siden og køre geleen/saften rundt i mit ansigt efter at have vasket det med en cleanser. Saften virker afkølende og dæmper hudirritation. Jeg føler også, at den fugter godt, dog påfører jeg stadig en ansigtcreme efter at have skyllet det af. Normalt lader jeg det sidde i 10-15 min.

2) Brandsår

Min mor har for nyligt fået et slemt brandsår på størrelse med et æg på sin arm. Hvad hun så har gjort, er at påføre aloe vera saften på såret dagligt. Dette har medført, at såret ikke længere gør ondt, og at det ovenikøbet har speedet helingsprocessen op.

3) Solskoldning

På samme måde som ved et brandsår og ved ansigtsmasken, virker det afkølende at påføre saften på solskoldninger. Normalt bliver jeg ikke solskoldet, men glemmer jeg solcremen og er ude meget af dagen, bliver jeg lidt lyserød. Disse gange har aloe vera været et must.

Har I hørt om andre ting, som man kan bruge aloe vera til? Skriv gerne.

Likes

Comments

Hey

Disse sange er nogle af mine musikfavoritter lige nu, og de I kan tro de bliver spillet igen og igen!

Jungle - H.E.R: Jeg elsker elsker elsker hele "H.E.R"'s første album. Så vidt jeg ved, er hun en rimelig ny R&B sangerinde, som forsøger at være lidt anonym. Hendes sange har en rimelig chill vibe, og der er noget over hendes rolighed som jeg virkelig digger. Mine favorit numre på albummet er "Losing", "U", "Facts" og "Jungle". Nedenunder kan I høre "Jungle", som er et cover af en Drake sang med samme navn.

Time - Snoh Aalegra: Snoh Aalegra har simpelthen sådan en dejlig stemme! Hendes lyd giver mig en følelse af nostalgi og stilen i hendes sange er lidt jazz/blues-agtig. Nedenunder kan I høre "Time". Udover den elsker jeg også hendes sang "FEELS"

Guidance - K. Forest, BabiFemi: Årh har lyst til at bevæge mig til den her sang. Den er mere upbeat end sangene ovenover. Jeg fandt for nyligt ud af, at Travis Scott har lavet sin egen version af denne sang, som også er super god. Personligt foretrækker jeg denne version. Lyt til den nedenunder:

Deja Vu - Scarlet Pleasure: Mange kender nok allerede denne ørehænger fra radioen, og den skal også med i indlægget her. Den giver mig lyst til at tage på ferie, drikke drinks og danse natten lang med mine veninder. Hvis du ikke har hørt den, så tag en lytter:

Likes

Comments

Hej alle! Puha jeg er super nervøs, da dette er mit første indlæg.

Jeg vil lige skrive lidt om mig selv og hvad mine mål med denne blog er.

Mit navn er Wannessa og jeg er en 18-årig gymnasieelev. Min fritid er ikke så meget anderledes end alle andre almindelige menneskers på min alder, slet er den egentlig heller alt for spændende.

Men hvad skal jeg så blogge om? - Ja altså, i noget tid har jeg haft lyst til at starte en blog, og jeg håber at jeg fortsæt lyster at benytte bloggen her. Jeg vil skrive indlæg om alt mellem himmel og jord. Det kan f.eks. være om mode, musik, gym-livet og bare hverdagstanker.

Jeg håber, at I har lyst til at læse med.

I må meget gerne kontakte mig med forslag om blogindlægs på mail: wanjenis@live.dk

Likes

Comments