Header

Familj

Passade brosönerna fredag till lördag natt. Men jag kom hem efter 19:00 på fredagen så det fick bli lite fredagsmys med godis och film. Har ju praktik måndag till fredag.

Men det var länge sedan jag passade dem så det var roligt och mysigt att umgås med dem. Men det blev ju inte så mycket sova i morse så är trött idag. hahaha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En dag

Fixade mitt rum för nån helg sedan. Min nya tv med två stolar som tv bänk, tills jag flyttar hemifrån (någon gång i framtiden).

Blev nöjd iallafall!

Likes

Comments

En dag

Julia var hemma i Sverige under jul och nyår. Vi han träffas två gånger och hade en fantastisk stund vi träffades. Vi åka till Gävle en dag och träffade en gammal kompis. Sedan åkte vi till Bollnäs en annan dag och fikade en liten stund. Men nu är hon hemma i Norge igen. Längtar till nästa gång vi ses.

Likes

Comments

Firande

Nyår var en jätterolig kväll med mycket skratt!
Vi firade hemma hos min kompis Alexandra och vi blev några styckna. Jag skulle köra hem på kvällen så jag var nyckter men hade roligt ändå.

Dagen efter ringde lillebror så fick åka och hämta honom i Bollnäs. Självklar blev det Max mat.

Likes

Comments

Firande, Familj

Ja jag vet att det är ett tag sedan jag lade ut något. Men även att det kanske är lite sent med ett inlägg från julafton.. Men här kommer det ett iallafall. haha.

De kort som är ovan är hemma hos min storebror där vi firade på förmiddagen med mammas sida av släkten.

Nedan hittar ni bilder hemma hos min farmor och farfar där vi firar med kusinerna och pappa också.

I julklapp fick jag kläder, en väska, saker tills jag ska flytar hemifrån så som: mikro, brödrost, bestick, skål, ugnsform.

Likes

Comments

En dag

Nytt denna vecka är bland annat mitt hår. Det är ny klippt och färgat. Blev väldigt nöjd.

Jag har även passat mina syskonbarn en gång, varit i Bollnäs nästan varje dag för att åka till arbetsförmedlingen, lämna ut cv och gå på arbetsintervju. (Tyvärr fick jag inte jobbet). I fredags hämtade jag ut mina glasögon i Gävle och igår var det kalas. Bara för att man är arbetslös så är man inte bara hemma. Det är något hela tiden hahah.

Vår katt fick även ett jul halsband så nu är han en lussekatt. Hahah

Likes

Comments

Firande

Idag firades min 20 års dag!
Den är lite mer än 2 veckor försenad med släkten, men vad gör de? Hade ju ett jätte mysigt firande i Tyskland.


Jag hade bakat lite till festen. Så som cornflekes godis, daim och citron biskvier, chokladbollar och kaffekaka. Till mat åt vi smörgåstårta 😍

Nästan hela släkten kom men syrran och hennes familj kom inte, då hennes ena dotter låg i magsjuka.

Men har haft en jättetrevligt dag med mycket skratt och fina paket. Firandet började 17:00 och 22:15 satt jag och mamma i bilen på väg hem från pappas hus.

Tack för denna dag! ❤

Likes

Comments

Firande

I torsdags den 1december var det min 20 års dag.

Det firades med pappa och mig i Amberg. Vi tittade runt och drack Rosé glühwein.

Av pappa och familjen fick jag en svart klocka som jag ville ha och orangea rosor, och av au paire familjen fick jag också en klocka.. Men en smartklocka (eller vad dem heter) en klocka man kan använda som man kan koppla mobilen till, ha stegräknare m.m.

Jag blev jätte glad över båda klockorna. Får använda dem olika dagar hehe.

Likes

Comments

Första dagen hemma idag. Vaknade av pappas väckarklocka som gick 06:00. Efter det var det svårt att somna om. Men katten blev glad av att se mig. Jamade och sprang upp i trappen och ville att jag skulle ta upp han. Så söt. Har saknat den lillgrabben.

Skrev in mig på arbetsförmedlingen och har en tid bokad där på torsdag.

Har även pratat i telefonen med mina två äldre syskon, och hämtat mina två brorsöner på skolan. Gullpluttarna ville bara busa och fika. haha.

Likes

Comments

Au paire, Resor

I lördags var jag, pappa och den nya au pairen i Nürnberg för att titta runt och gå på en av Tysklands mest populära julmarknad.

Den är jättestor och number folk är där. Men passade på att köpa en ren där och pappa passade på att köpa tre koppar med Glühweim (typ som glögg) eftersom man fick muggen. Haha.

Likes

Comments