Header

Idag är en sån dag jag bara vill fly och typ vara själv och komma bort från människor överlag. Har gått omkring med mina hörlurar hela dagen och bara stängt all ute vilket ibland känns sjukt skönt att bara stänga in sig i sin egna bubbla med musiken. Musik är så jävla bra, för det kan både få mig att slappna av med också att bli peppad och typ stöttad beroende på situation. Men det är så sjukt nice att bara ta på sig hörlurar och slå på hög musik.


Idag har jag städat lite här hemma och handlat för som sagt det är ju ändå semeldagen.

Köpte två vaniljsemlor till mig och bae. Mandelmassa är inte min grej alls så låter dom mer än gärna stå kvar på hyllan i affären.

Annars har det hänt väldigt lite idag. Igår beställde jag hem en crosstrainer, vet faktiskt inte riktigt varför. Men men kommer väl vara en sån sak som står och samlar damm, men men.

Dom dagar man känner att man orkar ta tummen ur röven kanske man kan använda den lite. Måste få lite bättre kondition. Är så sjukt trött typ jämt så känner att det kanske kan vara bra för att få igång någon form av energi.

Aja hoppas er dag har varit bra iallafall.

Juste är det någon annan som har upplevt att man hör extremt mycket i syne. Har på senaste tiden hört så sjukt mycket skumma saker typ överallt. Tant fanny börjar bli gammal..

Nej men det är fett skumt xD

Aja min hjärna har väl tagit ut sin rätt tillslut xD

Likes

Comments

Jobbat i helgen men nu har jag ledig fram tills på torsdag 😎 Eller aa jag har ju plugg jag måste ta hand om 😅

Idag tänkte jag dock varken plugga eller jobba, idag blir det chilla eventuellt lite städning eftersom jag gillar att hålla det städat 😅
Annars ska jag väl förberedda kvällsmat, tänker göra hemmagjorda hamburgare 😍
Måste bara kolla så vi har allt hemma först annars måste jag handla det som saknas 😅 Å just fan skulle behöva gå på apoteket och köpa mer handkräm och c-vitamin 😅
Aja hade tydligen en del att göra iallafall 🙄

Men nu först blire frukost sen ta tag i dagens bestyr 🖖🏼

Likes

Comments

Varför följa strömmen när det kommer till hur man ska se ut utseendemässigt, klä sig eller vara, så länge man är snäll mot andra och behandlar andra med respekt får man väl experimentera hur man vill med sin stil.


Själv tycker jag det är kul att inte göra som andra säger åt mig 😂
Igår fick jag en spontan idé om att färga mina ögonbryn röda och aa så blev det 🤣
Säga vad man vill om det men jag tyckte det blev coolt ändå 😎

Likes

Comments

Asså jag kan inte må bra ibland. Ifrågasätter mitt psykiska mående många gånger. Det kan inte vara normalt att tänka så mycket som jag gör och om allt, om man hade kunnat kolla in i min hjärna hade jag blivit förvånad om ingen hade blivit mörkrädd av allt som pågår där inne.


Jag kan inte vara frisk och det kan inte stå rätt till det finns inte en chans. Jag tror inte jag mår bra men vågar inte berätta allt som försiggår i mitt huvud för är mer rädd för hur andra ska möta mina tankar.

Gud låter så allvarligt men det är det inte vill mer bara veta om min hjärna är normal eller inte 🤔

Tror inte det är så bra för mig att vara själv för länge, min hjärna har en tendens att skapa många hjärnspöken när jag spenderar en hel dag utan att prata med någon annan utan är själv men min hjärna.
Man brukar måla upp att man har en god ängel och en djävul som sitter på ens axlar och där kan man säga att min hjärna är djävulen och allt annat är ängeln.

Det är ungefär så det känns

Likes

Comments

Råkade sova till 11 innan jag gick upp idag 😅 Sen fick jag för mig att kuta till biblioteket för att låna en bok till plugget, dock vart det kaos innan jag gick för kunde varken hitta legitimation eller lånekort 🙄


Men efter att ha letat i typ 15minuter så hittade jag lånekortet på golvet brevid sängen och legitimationen låg i en jackficka 🙄

På vägen till biblioteket så frågade en äldre dam mig och jag inte kunde hjälpa henne över gatan och det var ju passande med tanke på att jag skulle mot samma håll så vi tok armkrok och gick tillsammans mot biblioteket. Äldre kan vara ganska charmiga ibland 😅

Nu är jag hemma igen och aa ska väl ta och äta frukost eftersom jag inte gjort det än 😅
Sen ska jag nog ta och damsuga, bädda sängen och eventuellt diska 🙄
Sen ska jag väl klura ut vad vi ska äta till middag 😅
Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi sen 🤘🏼

Likes

Comments

Just nu skulle jag bara behöva komma iväg och bli omhändertagen om. Bara en helg att eller så att någon tar hand om mig och drar i väg mig på något äventyr.

Aja får väl gå till affären köpa en påse chips och sätta mig framför riverdale och ta hand om mig själv. Vuxenlivet suger ibland. Saknar tiden man var barn och inte hade några bekymmer alls. Ska bli skönt och jobba några timmar i morgon och komma iväg hemifrån en stund och bara arbeta och inte behöva tänka.

Aja ska dra iväg och handla nu. hörs senare ❤️

Likes

Comments

jag har sjukt svårt att fastna i serier, men nu när jag varit sjuk så låg jag och sträck kollade på första säsongen, spännande och bra serie 😎 Rekommenderar 👌🏼 Finns på Netflix 🤘🏼

Likes

Comments