Är inne i en stressig period i livet och allt tynger ner mig. Har väldigt lätt för att stressa upp mig för saker, saker som kan ligga långt bort. Känns som att dygnet inte riktigt räcker till för helt plötsligt efter att man kommit hem, ätit något och vilat i sängen är klockan 8... Hm..

I veckan ska jag plugga till ett prov som är på fredag, skriva klart en inlämning tills fredag, vara med i en UF-tävling (yey!!!) samt träna och packa väskan till...... Grekland på lördag!!

Ska verkligen bli så skönt att komma bort från höstmörkret och framförallt rusket! fy vilket väder alltså, har regnat konstant i flera dagar och mörkt är det nästintill dygnet runt. Nä nu vill jag få lite sol, god mat och bra umgänge!

På fredag ska även jag och M ha en tapaskväll här hemma med charkbricka och gott tilltugg. Det ser jag framemot.

Nä nu ska jag dyka ner i företagsekonomiboken en stund innan kvällsmat väntar och kanske ett avsnitt SKAM, TIPS TIPS TIPS! Bästa serien, ge den 2-3 avsnitt sen är ni fast. Hyllar våra grannar i väst till en mycket lyckad serie, för hur gött är det inte att lyssna på norska?! kanske därför serien blir lite extra bra, hehe.

Bildresultat för stressed quote 

(sorry för dålig kvalité, men lite kul var den allt!)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Tänkte uppdatera er lite med vad jag hade för mig denna sommaren förutom att jobba, jobba och jobba.

Vi kickade igång sommaren med en helg på summerburst som var över alla förväntningar. Hade det verkligen sååå himla kul & det bästa? Att jag var där med mina bästa vänner!!

Helgen efter var det dags för student! Firade både finaste Jolin och min barndoms vän Viktor (nästa år är det min tur, wieee)

Firade Ida som fyllde 18 år med trädgårdsfest, en av sommarens höjdpunkter helt klart!

Dessutom hann jag med en utgång i Skövde med finaste vännerna i Tibro.

Jag firade midsommar i Fagersanna med mina moholms tjejer!! Var en mycket mysig och rolig dag/kväll och precis lagom mycket för att kunna jobba dagen efter ;)

Hjälpte mamma att plocka en hel del bär (och ett x antal pajer) när trädgården nästan svämmade över av framförallt hallon. Men mums vad gott det är med färska hallon!!

Och en hel del utgångar blev det (med Agnes, hehe) under sommarens gång... Främst på Olstorp men även en hel del i Skövde.

Tajmade in min lediga vecka när vädret var som bäst och äntligen levererade sommar! Spendera (alldeles för få) några dagar i sommarstugan aka paradiset vid viken med sol och bad.

Åkte på mini-semester med Magnus till hans mormor och morfar och åkte på dagsutflykt till Marstrand. En mysig helg som jag helst vill göra om nuuu!!

Varit på 3 (!) kräftskivor med vänner och familj. Jag som älskar kräftor tackade verkligen inte nej till detta men blev allt lite trött på det, hehe.

Min sommar har varit över förväntan och hann med en hel del roligt även om jag jobbade väldigt mycket.  Var även på sommarland med syster, Liseberg med Magnus familj, några roadtrips, en sväng till Ikea och sen började jag även spela fotboll igen!! 

Likes

Comments

Bilderna tog för stor plats i mobilen, känslan att ha "allt på ett ställe" och dessutom med ett klick gå tillbaka o se vad jag gjorde under min tonårstid fick mig att inse att jag kanske borde börja blogga igen.

Dock kände jag för en nystart och att jag var ganska färdig med min andra blogg då mycket stora förändringar i mitt liv har skett sedan jag senast uppdaterade där. Sen får vi se vart detta slutar, kanske uppdaterar jag flera gånger i veckan eller bara nån gång då och då. Det återstår att se.

Inlägg som kommer upp inom kort:
~ tillbakablick över sommaren
~ inloppet
Kramar!

Likes

Comments