Nästan ledig

Så idag var man nästan ledig från alla jobb för en gång skull.


Det är lite lugnare just nu vilket jag har svårt att njuta av. Har aldrig varit sådan som stressat över julen. Känt att jag måste baka fixa och så vidare.


Jag har julpyntat gjort fint, Benjamin har bakat massor av kakor och jag har köpt alla julklappar. Men jag har inte stressat över det.


Jag har snarare inte stressat, eftersom jag inte har någon pluggning.


Däremot skulle jag gärna vilja vet hur tentan gick. Nästan så jag är sugen på att plugga bara för att förbereda för prov nu när jag har tid då jag är rätt säker på att det inte gick så bra.


Men vi får se.


Blir ju inte dummare av att pluggare hur som . Känner att jag valde rätt utbildning då det verkligen har gett mig en bra grund och mycket kunskaper.


Jag funderar mycket på hur jag ska börja och vad jag ska läsa vidare för att ytterligare bredda kunskaperna och den kommande resa och firma jag tänker starta.


Hur ska jag lägga upp allt?

Vad har jag för vision?

Hur ska jag marknadsföra firman?


Det är många frågor funderingar och beslut som ska tas.


Då jag tidigare drivit firma har jag baskunskaperna i att driva företag. Sen vet jag inte hur mycket jag kommer vilja jobba själv, jobbar ju även på skolan , tenton och Navet.

Många olika strängar på min fiol.

Men det är så jag vill ha det. Älskar nya utmaningar och älskar att ha mycket att göra. Även om det ibland behövs en paus så är det skönt att kunna driva på och starta upp och hitta nya vägar i livet.


Jag vill inte jobba heltid som lärare men jag vill inte heller inte jobba som lärare.

Just nu jobbar jag 80 procent vilket känns rätt lagom. Fredagarna för annat. Som t.ex. ta kunder i firman samt ha pass på tenton och navet.


Det viktiga är ju att jag får ihop ekonomin samtidigt. Och det brukar lösa sig eftersom. Än så länge har allt löst sig men det blir mindre pass över julledigheten och sen även över sommaren.


Målet är att ha lite kunder redan till sommaren. Så bristen på pass jämnar ut sig med kunder i firman.

Men med ett dåligt självförtroende är det svårt att sätta höga mål. Även om jag innerst inne vet vilka kunskaper jag har är det svårt för mig och har alltid varit att känna självsäkerheten och styrkan att jobba på starkt i mig själv.


Nu känner jag att jag svamlar men ska jobba med självkänslan så jag kan stå stadigt i mina egna skor.


Hoppas ni får en bra helg, jag ska kolla upp foten som fortfarande gör att jag inte kan springa. Önska mig lycka till för mitt humör behöver en springrunda alternativ skidrunda.Gillar

Kommentarer

Instagram @theresealstig