Förra helgen var det Ism Berlin, vilket är en stor tävling i Berlin där många länder deltar. Det var första gången jag var där och jag tyckte att det var en rolig tävling fast det var väldigt långa pass.

Vi åkte buss till Berlin på torsdagen det tog oss ca 9h att komma dit plus två båtturer. Vi tävlade sedan på fredag-eftermiddag, så på förmiddagen åkte jag och några andra in till stan och fick oss en liten rundtur samt en fika på starbucks. Sedan på lördag så var det ett försökspass och ett finalpass, jag gick dock inte vidare men vi stannade kvar och tittade på finalerna då det var andra i klubben som simmade. På söndagen tävlade vi på förmiddagen och åkte bussen hem vid 4-5 tiden och kom till Helsingborg ca 01.00. Några timmar senare satt jag väldigt trött i skolan och hade matte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna helg har jag varit hemma och firat min födelsedag som var för några veckor sedan. Kunde inte åka hem tidigare då det var andra roliga saker i vägen. Men bättre sent än aldrig.

Jag hade gjort ordning brunch till mig och mina kompisar på lördagsförmiddag, jag blev väldigt nöjd med allt bak och en lyckad brunch. Det var skönt och dessutom roligt att få träffa alla igen samt prata massa strunt. Sedan på eftermiddagen kom släkten och vi åt tacos och tårta, inget födelsedagsfirande utan tårta.

Men snart är det sportlov och biljetter hem är bokade för några dagar hemma i Gävle.

Likes

Comments

Idag så bakade jag pepparkakor med några av min kompisar efter skolan samt åt tacos, det är ju trots allt fredag. Snart åker jag hem för lite jullov men först så är det lite skolarbeten kvar.

Likes

Comments

Nu har jag simmat SM/jsm vilket gick i Stockholm. Jag skulle inte simmat jsm först men sedan fick jag följa med, vilket jag blev väldigt glad för. Jag simmade överförväntan bra, inte pers men bättre än vad jag har gjort på länge. Nästa stopp Helsingborg

Likes

Comments

Äntligen fick jag träffa mina tjejer, som jag längtat. Vi firade iallafall en födelsedag med tacos och glasstårta. Vi spelade också "ryktet går" vilket är ett jätteroligt spel där man rita och gissar dock såg vi inte så länge, men skoj hade vi. Imorgon bär jag av mot Stockholm och SM/jsm. Önska mig lycka till.

Likes

Comments

Idag är det äntligen Lördag. Först på morgon så hade jag simträning därefter fick jag massage, vilket var välbehövligt. Efter det så åkte jag och flera tjejer till en annan tjej för vi var bjudna på brunch, super gott och mysigt. På eftermiddagen så ska jag ha styrka och sedan träffa flera kompisar.

Likes

Comments

Jag har sedan länge vetat att jag ville flytta när jag börja på gymnasiet. Först gången jag fick frågan var när jag 13 år, precis hade börjat högstadiet. Svaret fick ett bestämt NEJ. Men när det började att strula i simklubben hemma började jag tänka om och fundera på förslaget. I åttan började jag titta på simgymnasium i radien ca 20mil, jag och mamma tog reda på vad de olika skolorna erbjöd ifrom av boende, mat, nära till skolan/träningen och hur klubben såg på simmare som kom utifrån. Jag var intresserad av några skolor men ingen kändes direkt lockande. Men när Sum-Sim (usm) 2014 gick i Helsingborg fick jag upp mina ögon för Helsingborg. Det jag tyckte var bra, var att simhallen är bra för min astma, att simhallen ligger bredvid skolan, de är vana med simmare utifrån och skolan har ett elevboende. Jag började fundera och kände mig mer och mer säker på att jag ville börja där.

2015 åkte jag ner och "provtränade" och skuggade en simmartjej. Jag blev glatt överraskade över var deras bemötande och träningsstandard. Jag kände mig välkommen och omhändertagen av simmarna/tränarna. Då blev jag 100% säker på att det var dit jag ville flytta.

Idag är jag glad över mitt beslut och jag tror inte att det kunde ha blivit bättre. Såklart har jag hemlängtan ibland och motivationen inte alltid är på topp. Men så känner nog alla som är i min situation. Gävle står kvar och jag kan alltid åka hem om det är akut. Men just nu är det ganska skönt att få klara sig själv.

Likes

Comments

Idag är det min så kallade "pysselsöndag", då jag tvättar, städar, handlar och pluggar. Jag har även lagat matlådor med böngryta och gjort ingefärasshots. Böngrytan blev väldigt bra faktiskt, jag hade inget recept utan jag improviserande vilket jag tycker är roligast. I min gryta så var det aubergine, zucchini, pärlcoucos, bönor, championer mm.

Efter lunch så tog jag bussen till Väla för att leta efter ett Yankeecandle med "höst lukt" men jag hittade inget. Så istället köpte jag mig en salted caramel macchiato från Espresso House och mums vad god den var, inte min favorit men helt klart värt pengarna. Jag skulle även leta efter en ny cykellampa för min har gått sönder, men det var så mycket folk så jag pallade inte. Så min jakt på Yankeecandle och cykellampa forsätter.

Likes

Comments

Nu sitter jag i sängen och äter min middag. Jag orkade inte stå i köket och laga mat så jag cyklade och köpte sallad istället. Det är så himla gott och bättre än annan skräpmat. Efter ska jag äta lite fransknougat som jag också köpte, vilket har blivit min favorit godis för tillfälligt.

Idag så har jag haft två simträningar med fart i fokus. Morgonpasset var jobbigast som tur var, det är värst om det jobbigaste är på eftermiddagen då man redan är trött. Mellan passen har jag vilat och tittat på film. Jag orkar inte göra så mycket där i mellan och jag kände att jag behövde vila.

Det var fint väder i morse, vid lunch kom molnen och nu på kvällen har det regnat och åskat lite. Men det är relativt varmt för att vara oktober. Jag som vill att det ska vara kallt och riktigt höstigt.

Likes

Comments