My Year In 2020

Så var det bara några timmar kvar på det här året. Jag vill skriva som dem flesta har gjort att det har varit ett av dem värsta året jag varit med om men då skulle jag bara ljuga. Men för mig var det ett av dem bästa åren för jag födde våran son, mitt första barn. Det hände riktigt stora grejer detta år mitt i det tuffa pandemin kaoset. Jag kommer alltid att minnas detta år, vi födde våran son, träffade en idol, flyttade ifrån södertälje. Det fanns många ledsna dagar, frustration, saknad, ångest och mörker över det här året som man bara vill lämna bakom sig. Men jag kommer minnas den största gåvan och tacksamheten av vad detta år faktiskt gav mig. Men visst har man blivit mera ödmjuk och stannat upp lite för att uppskatta det man faktiskt har. 2020, tack för det du gav mig och för alla lärdomar.

Vi avslutade 2019 med att få den finaste gåvan av alla och få veta att vi var gravida med vårt efterlängtade barn och födde en son 2020. Jag är tacksam för att vi har hållit oss friska 2020 och att jag födde en frisk son.

8:e februari så var jag på konsert och såg Lennon stella! Wow vilken fantastisk ung tjej och vilken röst!

Den 10:e februari gick vi ut i sociala medier och meddelade att vi skulle bli föräldrar! <3 Vi visste redan kön men berättade enbart för familj och vänner.

Jag hade en spa weekend på steam hotell med min mamma! Var behövligt och helt fantastiskt hotell!
När corona är bekämpad så kommer jag nog att besöka detta hotell igen <3

7:e juli födde vi våran son! Magisk upplevelse och det bästa som hände 2020!!! <3
Lillen föddes med gulsot som vi tampades med i flera flera veckor efter och besökte sjukhuset för blodprover så vi kunde se att värderna sjönk. Min starka lilla son. Evigt tacksam för att jag har dig!

Vi flyttade äntligen ifrån Södertälje!
Vi gick igenom två flyttar direkt efter jag födde lilla P. Innan P kom så fick vi först ett erbjudande på en två:a som vi tackade ja till för vi trodde inte vi skulle få något mera erbjudande på en lägenhet. Allt vi visste var att vi behövde större änn den sunkiga ettan som vi bodde i och jag vägrade att uppfostra vårat barn i denna stad. Direkt efter vi skrev på papprerna så kom ett bättre erbjudande på en 3:a. Är så tacksam idag på att vi tog den och gick igenom två flyttar! <3


Hoppas ni får en jättefin dag/kväll vad ni nu än gör, och så blickar vi framåt. Kram och Gott Nytt År! <3

Gillar

Kommentarer