5 Month’s Old

Hello Gorgeous! Let´s Do A Uppdate...

LILLA P

Längd : 66,7

Vikt: 7165

P´s Sömn

Sömnen har varierat denna månad. Han hade en hel vecka där han vaknade upp gråtandes mitt i natten och hade svårt för att somna om. Drömt mardrömmar men haft en lång vila på dagen istället. Svårt att få han att vilja vila om dagarna fast man ser att han är trött, då har mitt bästa hjälpmedel varit vagnen. Långa promenader eller vaggandes i vagnen hemma om det har varit riktigt ruskigt väder ute.

P´s Utveckling

Lilla P Älskar att stoppa sina händer i munnen och samla alla leksaker. Favoriten är att rulla från rygg till mage, har inte lärt sig att göra tvärt om ännu. Skrattar oerhört mycket. Han har sånt fint skratt att man själv skrattar när han skrattar. Flyga flygplan är också ett av det bästa han vet. Han kan greppa tag om saker, håller om mig runt halsen när jag bär honom. Det händer en massa i hans utveckling just nu och det är så spännande att se.

Hur Mår Mami

Jag mår inte 100% bra, MEN har sånn sjuk ångest kring Covid-19.
Mitt immunförsvar är ftf 0 och jag kan jue inte ta kosttillskot eftersom jag ammar och Lilla p´s mage är känslig så jag kan knappt äta grönsaker heller vilket gör det ännu svårare för mig att hålla mig frisk ifrån förkylningar och detta påvärkar min ångest ännu mera kring corona. Min sömn är kass då jag inte vilar när P sover för jag passar på att göra allt annat här hemma medans han sover som tex Städa, tvättar, diskar, lagar mat och viker tvätt och slår in packet... Jag tror ni förstår vad jag menar. Och shit vad jag tappar hår. Jag skämtar inte om detta! HELVETE vad jag tappar hår, det är så mycket. Varje gång jag borstar håret och när jag duschar. Jag måste damsuga varje dag för att jag tappar så sjukt äckligt mycket hår!

Men utöver allt det där så mår jag bra så fort jag tittar på det lilla livet som jag har burit på i 9 månader och tagit hand om utanför magen i 5 månader. <3


Gillar

Kommentarer