Winter Wonder Land

Photo

Hello Gorgeous!
Titta så vackert detta är! Nu har vi snö här där vi bor. Det är så vacker när snön ligger täckt över marken och träden är vita av snö. Det blir helt plötsligt ljust och en annan stämning. Vi gick en lång promenad på ett ljusspår som finns här. Kan säga att det var mysigt och TUNGT men så värt det, hann lyssna på två avsnitt av en podcast och lillen sov hela vägen tills att vi kom hem.

Har ni snö där ni bor? :)

Gillar

Kommentarer

6 Month’s Old

Little P

Hello Gorgeous! Let´s Do A Uppdate...

LILLA P

Längd : 67,2

Vikt: 7611g

P´s Sömn

Sömnen... Ooh jag vill inte ens prata om sömnen. Han har en period där han sömn strejkar och jag har så svårt för att få han att sova hela nätter nu. Det är en tuff period. På dagarna så somnar han antingen i vagnen när vi är ute och går, somnar nästan direkt så fort vi har kommit utanför porten. Men hemma så måste han somna med tutten i munnen och att jag ligger bredvid. Vi har 3 vilor på dagen. En strax efter att han har vaknat, en vila vid lunch och en innan pappa kommer hem. Och sen så är det sovdags vid 19-20. Och allt har hamnat i obalans då han inte vill sova vid lunch eller middag. Så nu vaknar han allt mellan 4-5 gånger på natten och vissa gånger skrikandes. Samt att han vaknar när jag ska lyfta över han till sin egen säng.

P´s Utveckling

Lilla P´s utveckling bara flyger frammåt! Han pratar allt mera ( på bebis språk då ) och gör prutt ljud med munnen. Tungan flyger utanför munen och slänger leksakerna ner från stolen sin som han precis har äntligen fått! ( skulle ha varit en julklapp )
Han kryper inte ännu men han försöker, hans ben och armar är i luften och han ligger som en osbåge på mage och spratlar med armar och ben. Leksakerna åker fram och tillbaka mellan händerna och stoppar allt i munnen. Stäcker sig efter det som hänger i babygymmet. Han försöker att sitta men så fort han sträcker på sig så vinglar hela kroppen till ink huvudet. Så nu händer det verkligen en hel del grejer. Så himlans kul att se!
Han har också börjat med smakportioner och änsålänge har han fått testa katrinplommon, banan och mango puré, gröt ( ingen stor hit ), päron puré. Det är sådär med smakportionerna. Han värkar inte allt för taggad på att få testa! Skulle vilja göra egen pure till han men är osäker på vad man kan ge månadsvis? :)

Hur Mår Mami

Jag är trött! Oj vad jag är trött! Haha som ni kan förstå så beror det på att hans sömn är inte i balans. Vi försöker hitta en ny nattningsrutin. Så har ni några bra tips som funkar för er, kommentera gärna! <3
Har ännu inte lyckats komma igång med träningen, väldigt svårt för att få tid till den vilket jag skulle tycka om. Medans P sover eller leker så springer jag runt här hemma och städar, gör tvätten, Plockar undan efter min sambo och P. Så jag är väldigt dålig på att vila när jag skulle ha tid för det. Dumt jag vet men jag kan inte slappna av om det är oreda. Tappar fortfarande en stor mängd hår och min hud har inte fått sin dagliga rutin på ansiktsvård heller. #momlife

Hur får ni tid till er själva?


Gillar

Kommentarer