Hola folks!
Hoppas allt är bra med er!
Jag kom precis till jobbet och idag som alla andra dagar är jag inte as taggad på att jobba! Vilket BARA ar för att jag lär mig ingeting och det är ingen utmaning i detta. Jag söker jobb hela tiden och har haft 2 intervjuer denna veckan och har en till nästa vecka som jag verkligen hoppas på. Håll tummarna. Men ni som undrar om det är svårt att få jobb i London. Jag skulle säga att det är svinlätt att få jobb på butiker, restauanger, barer osv men om man har en utbildning som jag (en bred sådan i mitt fall, tyvärr i detta läget känns det som just nu då jag inte har några "speciella" verktyg jag kan bidra med) så är det inte helt lätt att få ett jobb. Tror det är lättare om man gör ett internship i London och får jobb via det för det dom flesta kräver är att man har lite arbetserfarenhet från London. Jag har visserligen ett jobb just nu men det är inte inom den branschen jag vill in i. Jag vill jobba med fastigheter och det har jag lite erfarenhet från USA men inget från London och då är det svåra att få in en fot. Men skam den som ger sig, eller hur man nu säger. Jag tänker fasen inte ge upp! För nu har jag hittat ett as nice boende som jag flyttar till om 1,5 vecka vilket jag verkligen ser fram emot! Det kommer bli en liten nystart för mig men samtidigt stressigt då hyra är hög så måste hitta ett nytt jobb ASAP så jag kan överleva!
Jaja, fortsättning följer. Ha en fin vecka!Några bilder från Trafalgar Square. Super fint torg som jag lätt kommer återvända till när våren är här för en latte i solen! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag rätt tidigt trots att jag var ute en sväng igår, brukar vara rätt seg eftersom man är tant nu. Men sist jag var i Sverige så tog jag med några resorb tillbaka och dom funkar faktiskt sjukt bra. Hur som helst, igår var jag hemma hos en svensk tjej med några andra svenskar där vi drack bubbel innan vi gick ut i Chelsea. Mycket trevligt och hyfsat lugn kväll vilket var nice idag då jag hunnit promenera runt Camden och Regent's Park. Var RÄTT kallt men skönt att komma ut ändå. Hoppas ni haft en mysig helg!


I Regent's Park får man den här utsikten över staden! Hur fint??

Likes

Comments

Hallåååå bloggen! Oh herre, det var inte igår jag skrev så eller sa så högt för den delen. Jag har länge funderat på om jag ska ta upp bloggandet igen eftersom jag alltid tyckt det var kul att få vara lite kreativ och uttrycka mig i text och bild. Jag slutade att blogga efter Shanghai där någon gång tror jag, antagligen när jag var i Chicago och hade massa plugg så hann inte riktigt med det eftersom BRA BLOGGANDE tar massor med tid. Hur som helst, så har jag den senaste tiden bara kört Insta eftersom att ta bilder är egentligen det jag tycker är roligast (ni hittar mig pa @milacarlsson). Vet inte om jag är så bra på att skriva så tror inte det kommer bli allt för mycket text på den här bloggen, men vi får se. Mitt mål med bloggen är lite oklart just nu så vi får helt enkelt se vart detta leder.
Jag startar den iaf för att jag vill framförallt få utlopp för min kreativitet, så det kommer innehålla min vardag, LIVSSTIL. Sedan tänkte jag dela med mig av ARKITEKTUR/INREDNING då jag älskar det, samt om MENTAL HÄLSA, då det är ett ämne jag tycker är både viktigt och intressant samt har erfarenhet inom.

Men alright, jag kör en liten snabb INTRO här för er som inte känner mig och råkat hamna här :) Jag är 26 år, från Göteborg har tidigare bott i NYC, Washington DC, Chicago och Shanghai, där jag antingen var Au Pair, jobbade eller pluggade. Jag har en kandidat i Business Management, är utbildad nagelterapeut och har även läst mäkleri samt jobbat med det i Chicago. Just nu bor jag i London och här försöker jag skapa mig ett liv. :) Jag har "bott" här i lite drygt 3 månader nu men känns fortfarande inte som att jag bor här "på riktigt" då jag inte har något "eget hem", ett jobb jag verkligen vill ha, eller jättemånga vänner. Så ni kommer få läsa om min resa här om att försöka lyckas i London, med- och motgångar.

Hmm, vad mer? Jo, jag är fan bäst på att göra sås. Favoriten är nog dragonsås eller någon svampsås till pasta..

Alrighty, tror det får räcka för nu ska jag göra mig redo for en liten tjejkväll här i Löndon. Ställ gärna frågor om ni har några! Vi hörs snart igen! Ciao!

Likes

Comments