Wow, god damn vad trött jag är. Dagen har känts såå oerhört låång.... Men! Jag har haft en fin dag på praktiken. Är så oerhört tacksam över allt jag får möjlighet att ta del av. Att kunna gå från praktiken i ren eufori är ju ingen självklarhet. För mig kommer detta bli 20 veckors ren jävla självutveckling. Känner att jag maximerar min självreflektion,  det händer grejer med mig varje dag jag är där. Bollar mina tankar i min ensamhet, med mina handledare och min terapeut jag börjat gå till. Pratar, tänker, reflekterar - repeat.

Jag har nog blivit lite småkär i Halmstad med.

Å nu ligger jag här med kvällssnacks, har en dokumentär på stand-by om ADHD och det är ett faktum ATT jag somna till den. Skiter i att klockan inte ens är halv nio, kommer skita i det lika mycket som att jag fullkomligt asgarvade rakt ut till alex&sigges podd idag heela vägen hem från tågstationen.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Övernattade i Göteborg i söndags, gjorde hemmagjord pizza hos Elin å pratade om livet. På måndagen höll vi föredrag för termin ettorna på socionomprogrammet.Tar så satans mycket energi av mig att stå inför folk och prata, är någon hatkärlek för känslan efteråt är ju amazing. Vi pratade i vilket fall om våra praktikplatser och de fick chansen att ställa frågor till oss. Känns som det var igår jag satt där själv och undrade massor... Nu har man snart bara ett litet år kvar av 3,5 års studier - så, så galet och samtidigt så pepp!

I morse startade jag min morgon med löpning, podd och lyxfrulle. 

Har myst till låten nedan och cyklat på isgator till tågstationen. Nu praktik till klockan 17 - mot Halmstad. Puss!

Likes

Comments

I lördags hade jag & alle bokat in en festafton sedan flera veckor tillbaka. Vuxenlivet är tragiskt fullspäckat och inrutat. Checkade av lite måsten på förmiddagen och vid cirkus sju tog vi bilen till Halmstad. Hem till Björn & Kevin för förferre med wii-spel, bubbel, choklad å dans. Riktigt fint gäng blev vi. Efter midnatt styrde vi om för en utgång på Mårtenssons, där vi gick locco på dansgolvet. Fuldansade som aldrig förr. Så ljuvligt. En nattakorv. Sen hem för att däcka med kläder & smink på. Ett par timmars sömn och en frukost ute på stan - sen hem till sängen för resten av dagen.

Likes

Comments