Mitt perfekta flöde är inte på riktigt

Jag tänker ofta på vilka vi målar upp oss själva som på sociala medier. Om man tittar på mitt flöde på Instagram så ser det faktiskt väldigt perfekt ut. Men mitt liv är långt ifrån perfekt. Det är inte på riktigt, att hela tiden må bra.

Mitt flöde är bilder på höjdpunkter. Visst så talar jag om allt som är jobbigt då och då, och det tänker jag aldrig sluta med för det är en del av det stora budskapet som jag vill ska vara fokus. Men det är vackra bilder på mig själv, min familj, intedning, mat och annat som jag är intresserad av. Du kan vara vem du vill på sociala medier, men du får aldrig glömma vad som faktiskt är viktigt.

Om du frågar mig vad som är viiktigt i livet så måste det vara att må bra. Att älska sig själv, och att känna till allt det bra som kan komma från att veta sitt värde. Bara då kan du bli ditt bästa jag, du kan se förbi det ytliga och fokusera på det som betyder något på riktigt. Jag får lov att känna sp och ha dem intressen som jag har som till exempel mat och inredning. Dem är också en del av mig. Men den delen är väldigt liten, men verkar stor för att det oftast är det jag visar upp.

Ungefär 3 av 7 dagar i veckan ligger jag med dödsångest i sängen på nätterna. Dem nätterna får jag bara några timmars sömn.

Jag är inte nöjd med min kropp just nu. Många av mina kläder passar inte mig.

Det värker i hela min kropp främst av ångesten. När jag är stressad är jag dålig på att ta hand om mig själv och får oftast problem med nacke/axlar/rygg.

Jag hittar aldrig på något utan A och H känns det som, och jag har börjat känna att jag försiktigt förlorar mig själv som individ. Det är en märklig känsla som jag försöker handskas med på bästa möjliga sätt. Imorgon ska jag till exempel träffa vänner utan dem. Jag får nästan förväntansångest inför att vara utan dem om det inte är på jobbet. Men det är ett steg i rätt riktning.

Med allt detta, får jag meddelanden där tjejer skriver att jag lever drömlivet när jag lägger ut videos på god mat eller dyr inredning. En gång fick jag ett meddelande av en tjej som skrev att hon önskade att hon vore jag.

Men jag vill att du ska vara du.

Jag ser min roll som influencer som en ganska stor del av mitt liv även om jag inte är en stor sådan. Än. För mig är det jättestort, och jag vet vilken potential jag har.

Jag har ett ansvar, att berätta om delarna som inte är med på mitt flöde. Att upplysa om att det inte är på riktigt. Den som påstår att det är det ljuger. Ingen kan ta ifrån en dem fina stunderna i livet, det har hänt, men i ett normalt liv så uppstår situationer som gör att man kan må riktigt dåligt ibland. Och det är helt okej, det måste få vara så för att man ska uppskatta det vackra i livet. Jag har varit med om så många sådana perioder i mitt liv. Men jag har också tagit mig ur dem, ibland på egen hand och ibland har jag behövt be om hjälp.

Vi kommer alla med ett bagage. Ingen är perfekt, och våra vackra flöden som ni ser är inte på riktigt, det är små delar av våra liv som vi väljer att dela med oss för att inspirera och visa upp för följare.

Bara en liten påminnelse såhär på kvällskvisten.

Nu ska jag ta många djupa andetag, ända ner i magen, och försöka slappna av. Det gör jag varje kväll och hoppas att det här blir kvällen jag får sova gott.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229