Hallå pussgurkor,

Ikväll har jag och H varit på date. Vi åt på Stationen och firade att jag haft min första föreläsning. Under kvällen pratade vi om vilka mål jag har med föreläsningarna, vad mer man skulle göra och ja, framtiden helt enkelt. Vi pratade om hur det kommer vara att bo i Lindbacken, och att det är dags att skaffa körkort nu när vi kommer bo därute. En del av mig tycker det känns läskigt med körkort. Jag vågar inte köra bil själv med till exempel A, tänk om jag får yrselanfall? Men det är bara något som jag måste ha, jag får helt enkelt hoppas och tro på att det kommer bli bra. Vi pratade också om hur vi vill ha inredningen och att vi måste börja sälja grejer nu. Så i veckan kommer jag lägga ut bilderna från visningen och säga till vad som är till salu och till vilka priser vi tnker sälja allt. Det kommer vara b i l l i g t så håll utkik!


Gillar

Kommentarer

Jag låg och kollade på bilder från föreläsningen som den fantastiska Evelin Fräki tagit, och hamnade lite längre bak i mitt kameraalbum till birthdayweeekend. Sh*t vilken lyckad helg det var och jag bara älskar att Mateus porslinet hann komma fram i tid så att vi kunde få ihop den här fina dukningen.

Formbar Västervik finns massor med fina grejer, det var också därifrån som jag beställde mitt Olsson & Jensen porslin.Ett tips när man har porslin från olika märken är att välja sådant som är snyggt att blanda, jag tycker Olsson och Jensen porslinet går ihop helt perfekt med Mateus. Kolla här!


Gillar

Kommentarer

Hallå finisar,

Jag fick till slut sömn inatt och vaknade runt 8 med A. Vi gick till Vasaparken för att leka och fika med M men det spöregnade så mycket när vi kom fram. A tyckte det här var hur kul som helst och lekte med lera och plaskade i vattnet.En liten paus för att fika är ett måste. Hans favoritfrukter var vi och handlade igår. Vindruvor och hallon. Dem åt han snabbt upp.

Efter att ha blivit helt dyngsura drack vi te på Melrose Café. Det var mysigt. Idag blir det städ för min del, senare ikväll ska jag och H på en dejt för att fira att det gick så bra för mig med föreläsningen. Det ser jag fram emot. Det var längesen vi var helt själva han och jag!

KRAM

Gillar

Kommentarer