Jag mår bra, kanske var lite nere i mitt förra inlägg bara ;-). Top 3. 2017 är absolut att jag äntligen kunna ta mitt körkort!! Det är så efterlängtat, och jag är så glad över att jag sparat mina pengar och köpt världens sötaste Audi!🚘🚘🙌🏼 Hade världens finaste födelsedag, som överträffade alla mina förväntningar! Blev verkligen så himla bortskämd av alla. Och sista Saken är att jag har uppnått alla mina mål, jag har uppnått saker jag länge jobbat för och strävat efter!! Juste P.S har fyllt läpparna, är glad att jag tagit tag och äntligen gjort dem.. älskar kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2017: att gå sönder, älska och hata. Mitt livs jobbigaste år. Hur jag har gått från att vara så genuint lycklig, låtit någon jag älskat gjort mig så illa, tills att det inte finns någon självkänsla kvar. Jag klarade inte av att vara kvar, jag flyttade ifrån alla mina vänner och hela min familj. Jag ville må bättre, ville bli bättre, börja om. Att varje dag ifrågasätta varför människor jag inte känner är trevliga mot mig. Jag var ju aldrig tillräckligt bra. Så blev resultatet av att inte släppa en destruktiv relation, att hänga kvar vid alla minnen, och ens önskan om att personen någon gång skulle återgå till den hen en gång var.

Det blev bättre, jag började träffa världens finaste kille. Han sa allt jag behövde höra. Det jag kände för honom, har jag aldrig tidigare känt. Haken var att han skulle iväg, ett år. Tanken av att vara utan honom skrämde mig, jag backade, slutade svara.
Det var jobbigt att åka hem, och det var jobbigt att vara kvar, alla förstod att något var fel, jag mådde inte alls bra. Självförtroendet läkte aldrig och jag blev inte lycklig. Hösten gick, och präglades av allt för mycket alkohol. Det gjorde ont att vara utan honom.
Vi började träffas, allt var bra! Och för hans skull skulle jag bli bättre, sluta med allt destruktivt. Men jag sabbade det, som alltid, föll tillbaka. Att såra någon man älskar. Det är ju jag? Jag begraver lyckliga vilma som jag begraver nära och kära. Död är en synonym för denna höst, alla omkring mig dör, och om dem bokstavligt talat inte dör, så försvinner dem ur mitt liv. Sakta men säkert..

2018 kanske blir bättre, så som jag försökte bli bättre men misslyckades stenhårt, det ju knappast bli sämre. Måste ta tag i allt, i mig. Kram

Likes

Comments


Idag är det 21 dagar kvar tills att jag fyller 18. Och jag känner mig verkligen redo för det. Malala fick Nobels fredspris när hon var 16 år, och här sitter jag, men jag är nöjd över min insats ;-) Jag har flyttat hemifrån, tar snart körkort, har min lilla katt, har jobbat väldigt mycket, och tagit mycket ansvar i politiken. Kanske skriver det här för att boosta mitt ego? Om inte så har mina vänner vart 18+ ettag, och jag vill gärna kunna gå ut på party med dem ;-). Nedräkningen fortsätter.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu i bilen påväg hem till Eskilstuna efter att spenderat höstlovet i Dalarna. Har kommit underfund med att jag tycker att det är ganska jobbigt att komma tillbaka, antagligen för att jag känner press över att jag måste framstå som så himla glad, social och positiv.
Och jag har fått så många frågor om jag är ok, eller om det hänt något? Men svaret är nej, jag trivs verkligen med att vara laid back och det är väldigt skönt att inte vara så himla glad och framåt alltid, för det är jag verkligen inte.

Förstår kanske inte själv hur det gick till, att jag nu mycket hellre sitter hemma och pluggar på en lördagkväll istället för att gå ut och socialisera. Jag kanske äntligen har vuxit upp?
Oavsett vad så trivs jag väldigt bra med mig själv, och det har jag alltid gjort. Det här kanske bara är en period? Eller inte. Svaret återstår att se ;-)

Kram

Likes

Comments

Var och fikade nere på Kaffe Magasient idag. Slår verkligen ett slag för KM då det enligt mig är det mysigaste caféet i Leksand. Och på Gårds kan man inte prata lika mycket gossip ;-). Det är skönt att få prata av sig med sina kompisar som kan en ut och innan, och Elina som verkligen alltid har funnits där för mig. Slår ett slag för henne också!

Kram
☕️☕️

Likes

Comments

Hej bloggen ;p
Som det saw-fan jag är älskade jag JIGSAW 8! Det var i alla fall väldigt mysigt att ha en kväll off och bara gå på bio med sin bästis, det är verkligen något jag borde göra oftare. Efter bion åkte vi en sväng till Falun för att möta upp lite kompisar, kom hem vid 04 (sry dad). Men vi hade det superkul, och jag somnade väldigt gott.

Puss

Likes

Comments

Love is Love.

Likes

Comments

Likes

Comments

Två favoriter Som trotsade 18 gradit vatten och hoppade i. Jag med. Det var inte jätteskönt men uppfriskande iallafall. Kram på er

Likes

Comments

Favoritmat med favorittjejer

Likes

Comments