God morgon. Äntligen lyser solen ☀️. Äter just nu frukost och ska snart till stallet. Dagens planer är lite oklara men mer uppdatering senare.

Ha en bra dag 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista dagen i Raumo... Släkten träffades upp i Laitila vid sommarstugan. Vi firade mormors 70 årsdag och att hon och morfar vart gifta i 50 år 💍

Nu är vi påväg hem igen, det suger. Hatar att lämna ställen och personer man älskar. Men jag åker hem med ny kraft och nya minnen och I'll be back.

Likes

Comments

På söndag regnade det, jag och Anja gick in till stan och åt frukost på McDonalds. Standard oss. Var hos mormor och morfar samt var ute på länk. Dagen var rätt chill & mycket annat hände inte.

Likes

Comments

På lördagen shoppade vi nästan hela dagen, lunchade på Sali och på kvällen grillade vi med släkten. Fick med mig en blå vardaglig långklännig och en Gant vinterjacka. Så nöjd! Lat as I am so har jag inte tagit några bilder på inköpen men det kan väl fixas nångång när jag har på mig dem 😂

Likes

Comments

Den här helgen har vart helt amazing. Tänkte gå igenom dagarna en och en. En dag i ett inlägg. Börjar med fredagen.

Jobbade min sista dag 06 - 16. Med blandade känslorna lämnade jag jobbet, kommer sakna alla såå mycket! Åkte hem och hämtade väskorna och åkte iväg till Raumo med mamma och Anja. Kom fram vid 21 & åt pizza på Rivieran. Spenderade sen ett par timmar på stan, som vanligt på mustan pitsin yö. Kul kväll!

Likes

Comments

Den här bloggen skapar jag för att vara öppen & ärlig, inte bara blogga om roliga saker för så är det verkligen inte. Inte för någon. Ska försöka att vara ärlig genom bloggen, men det är klart att det kommer finnas saker jag håller borta från bloggen för att skydda mig själv & andra. Jag har extremt svårt att uttrycka mig i ord & förklara hur jag känner men här kommer ett försök.

Sen början av 2014 har jag mitt mående gått som en jävla berg och dalbana. Det finns stunder och perioder då jag är rätt så jävla lycklig men sedan kommer det alltid en dubbelt längre period då ja mår rent ut sagt skit. Att inte se någon mening med livet är sjukt skrämmande, att aldrig se framemot något & att alltid ha tyngd på axlarna... ush. Fram tills April 2015 har jag mått väldigt dåligt i mig själv. Jag har alltid lyckats vara rätt glad runt vänner, men så fort jag var ensam eller med familjer, som känner mig bäst väller alla känslor fram. Man har ingen aning om hur man ska hantera det. Jag kommer aldrig kunna förklara hur jag mått & hur jag känt mig. 

I April bestämde jag mig för att aldrig låta mig själv må så dåligt någonsin igen. Jag var trött på att känna hur livet rasar utan anledning. Sedan dess har jag faktiskt mått bra. Och nej det är inte sommaren & sommarlovet som gjort det. Jag har jobbat 1000 gånger hårdade nu & jobbet har varit så mycket tyngre än skolan. Det har hänt saker som jag vet att jag inte hade klarat för ett halvår sen som jag grubblar över ett par dagar och sedan släpper. Men nyligen hände en grej som jag faktiskt kände var droppen för något som jag mått dåligt över sen ung ålder. Personen i fråga är himla viktig för mig, men det var som att mitt i allt såg jag allt så klart. Det han gjort mot mig & mina nära är inte okej & jag har sagt att jag inte vill ha något som helst att göra med honom igen, innan han rett upp saker och ting. Han har inte ansträng sig ett skit för att fixa realtionen mellan oss & det är nu jag börjar tveka om han någonsin ens brytt sig om mig, påriktigt. Om han inte kommer bry sig är det the end för oss. Jag är rädd för att detta inte kommer fixa det & det hemskaste med detta är att han är min pappa. Jag känner mig äckligt jävla lurad. Detta har fått mig att se tydligare. Min pappa är en bra person tack vare min mamma. 

Jag hoppas att det kommer lösa sig. Men i och med hur jag mått i ett och halvår är jag rädd för att börja må på samma sätt igen. Men jag har lovat mig själv & jag ska fortsätta må bra. 

Ta hand om er!

Likes

Comments

Detta är den absolut värsta väckningen hittills i sommar. Trots det är humöret på topp det är ju ändå min sista jobbvecka. Nu just äter jag frukost och ska snart och åka till jobbet. Idag jobbar jag 06 - 14. Hinner bara hem en sväng och vid 15 har jag tid hos massören. Kvällen är fri och jag får se vad jag hittar på. Ha en bra dag nu!

Likes

Comments

Äntligen har jag 4 dagars ledigt, så himla skönt. Äter just nu frukost framför TV:n. Ska snart till stallet & senare in till stan.

Ha en bra dag alla 💙

Likes

Comments

​Nu har jag spenderat halva sommarlovet på att äta, sova jobba. Att joobbet tar så jävla mycket tid och energi börjar jag vara rejält trött på. Orkar inte längre vänta på att få tid över till att ha kul. D​et finns så sjukt mycket jag vill göra och åstadkomma än i sommar och de krossars av alla de stunder jag tänkt att jag inte kommer kunna fixa 10 timmars jobbdagar i kombo med vänner & hästar. JO för nu har jag bestämt mig, jag ska fixa det! Halva sommarlovet är kvar och jag ska göra den till det bästa. Fokusera på det jag älskar och skippa allt som inte är värt det. Bara positiva tankar & inte ett jävla skit ska jag bry mig om vad folk tycker & tänker för det är sommar & jag tänker ha kul. 


Likes

Comments

​God morgon. Vaknade upp redan vid 9 och drog på en morgonpromenad med Anja & köpte kaffe latte. Riktigt bra början på dagen.

Likes

Comments