Header

Har haft en super mysig helg i Stockholm med underbart sällskap då vi bodde på hotell en natt och åt på Ciao Ciao till middag.
Jag fick med mig några plagg hem vilket jag kan visa i ett annat inlägg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I bilen

Likes

Comments

Ännu en skolvecka har gått och jag är så glad över att det är fredag imorgon. Det senaste dagen har varit tuff och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om för att undvika mitt dåliga humör. Kanske kan ta mig ut och fota min outfit imorgon och hitta på något mer.

Inser nu också att detta inlägg var helt onödigt, Ledsen 
Likes

Comments

Har precis kommit hem från biosalongen och ska sätta mig och se efterlängtade serier. På bion såg jag uppföljaren till filmen Divergent (Insurgent) som jag gillade lite extra och tidigare idag har jag spenderat tid med min söta lilla kusin. Ännu en dag som har varit väldigt lugn och skön helt enkelt.


Nu blir det PLL då jag måste förbereda mig mentalt för Areveal på onsdag !

Likes

Comments

Likes

Comments

Min outfit idag (inte de bästa bilderna)                                                                                          Byxor- H&M Kappa- Ginatricot

Nu har jag sabbat mitt mål igen om att blogga ofta. Well well, jag har är nu iallafall och har tänkt att stanna.

Dagen har varit skön, med Nationella provet på morgonen och en mysig fikastund med vänner. Nu måste jag göra lite skolarbete och möjligtvis ta en snabb städning i mitt rum. 

bye


Likes

Comments

Bilder från Sportlovet

Herregud va jag vill ha lov igen, precis som jag hade förra veckan. Det var så välbehövligt och (ovanligt för mig) väldigt händelserikt.

Nu har skolan varit igång i två dagar och jag har redan tröttnat. Dock är det bara är 22 skoldagar kvar till påsklovet, så kämpa !


Likes

Comments

En ny topp från Vila som är super skön och super snygg !!! 149:-

Likes

Comments