Header

Godmorgon.
Alltid lika mysigt att vakna upp tillsammans med min lilla kille ❤️
Milian somnade kl 19.30 igår kväll och vaknade inte förens 00.30, om jag är chockad? JA. Dessutom vaknade han bara en gång efter det vid kl 05, så jag är pigg och hyfsat utvilad nu.
Nu sitter jag och tittar nyhetsmorgon med en kopp varm kaffe till min onda hals, vi övernattade hos Milians mormor och morfar inatt då det blev så sent med vårat kvällspyssel. Håller på och planerar Milians dop, som vi äntligen har bestämt oss för att ha. Och istället för att lägga ut flera hundra kronor på färdiggjorda dopkort så fick jag idén att göra mina egna, med hjälp av syrran och Ida.
Idag kommer det gå i ett då vi väntar besök ikväll, ska ha partylite party och ska baka lite gott matbröd att bjuda mina gäster på 🍞☕️

🎀 Ha en fin dag 🎀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna hit! Mitt namn är Veronica och jag är en nybliven mamma. Som nybliven mamma på mammaledighet har man ibland någon timme över till andra saker än att byta blöjor och mata bebis. Jag hade tänkt ägna denna tid till att försöka blogga!

Som sagt, jag heter Veronica och jag är 21 år gammal. I lilla Saxhyttan finner ni mig tillsammans med min lilla familj som består av mig, min fantastiska sambo och vår nykläckta lilla prins - Milian!

Likes

Comments