"Kod för att importera min blogg till Nouw: 9444994681"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag nämt innan kommer jag att flytta 120 mil för att uppnå mina drömmar om att bli sjukgymnast. Jag kommer därför lägga mer vikt vid detta och därför känner jag att bloggen behöver ändra lite av dess karaktär och utseende. Ni kommer få se andra typer av inlägg helt enkelt. Nästan som när skribenter låter deras läsare få följa med på deras resa världen över, men denna gången får ni följa med en skåning på hennes livs största omställning från bosatt på landet till storstad med studentliv.

Men såklart kommer ni finna en del tränings-och matbilder här. 

Om man bara är intresserad av en speciell kategori finns de listade här till vänster.

Likes

Comments

​Efter ett intensivt letande efter boende i två dagar hittade vi äntligen något som passade mig. Men efter att vi tackat ja och fatt kontrakt ångrade sig hyresvärden och hela min värld rasade samman. Inte nog med att komma till en ny stad, ny skola så sviker hyresvärden mig.  Tänker inte gå in i detalj på varför. Men hoppas på att allt händer utav en anledning. Jag har nu två nya boenden på gång som jag hoppas på. 

Inte ett bra sätt att starta nyår på. Men som sagt nytt år och nya möjligheter. Likes

Comments

​Igår fick jag reda på att jag blivit antagen till Luleå universitet. Inte min högsta prioritering precis, men till nästa urval kan jag komma in på en högre prioriterad ort. Men jag är glad ändå. Jag har en säkrad plats på programmet jag längtat efter i 2 år, nu är det bara orten som kan komma att ändras. Inget jag kan påverka vilket är skönt, då jag täcker göra det bästa av situationen när beskedet väl kommer. 
FATTAR NI, OM LITE MER ÄN EN MÅNAD SITTER JAG ÅTER IGEN I BÄNKEN. MEN DENNA GÅNGEN STUDERAR JAG DET BÄSTA JAG VET, MÄNNISKOKROPPEN.

DETTA KALLAS KÄRLEK TILL LIVET punkt.

Likes

Comments

Dagens lugna träning. Kroppen säger ifrån och idag var det skönt att bara dra på hörlurarna med go musik och få frisk luft. Imorgon är det tuff träning igen.

Likes

Comments

Här är några av produkterna jag klickade hem efter jag läst flera artiklar som svarar på frågan om en del problem jag lider av för tillfälligt.

Jag vet sedan tidigare att jag har zink-brist men aldrig brytt om mig att ta dessa tabletter. Och har kvar flera av symptomen.

Då jag visar några av symptom för b-vitaminbrist var jag tvungen att klicka hem tabletter för detta också i hopp om att problemen försvinner.

Kan också tillägga att  pga av mina allergier och  att jag är kräsen väljer jag bort en del livsmedel som innehåller dessa vitaminer, tyvärr. 

Men vad tycker ni?

Tar ni tabletter för att få i er alla vitaminer?

Eller väljer ni medvetet livsmedel för att få i er alla vitaminer som behövs för att må bra?​

Likes

Comments

Har ni läst någon ut av de tre böcker som Stieg Larsson utgett i millennium-trilogin? Jag har hört talas om dessa flertalet gånger men aldrig tänkt tanken att läsa dem(det täcker jag ju iofs om alla böcker).
Jag har nu läst klart prologen och vid nästa blad väntar kapitel 1. Tror verkligen på denna bocken, jag är väldigt kräsen när det gäller böcker. Det har tagit mig timmar att välja nästa bok att sätta tänderna i så nu hoppas jag på det bästa. Jag ska ge den både tid och sidor för att minska risken för förhastad recension, vilket är vanligt hos denna läsare.

Likes

Comments

Ser ut som att det blir en hel del träning i helgen, om jag inte blir inringd på jobb dvs.

Men nu är funderingen om jag ska vila idag eller på fredag eftersom det annars kan bli tufft med så många hårda träningspass på rad. Pulspassen på spinningen tar ju väldigt hårt på en och man brukar oftast inte kunna köra flera sådana pass i rad med god kvalité. Fördelen är att de inte ger träningsvärk och man kan trampa lika bra nästkommande pass, dock är dagsformen lite segare. Jag körde spinning igår tisdag och efter att ha kört ett skivstångspass/spinning dagen innan kände jag att musklerna i ben och rumpa inte ville med hjärnan.

Det som talar mest åt att det blir vilodag idag är att jag känner mig pyttelite förkyld och har huvudvärk från h*lvete. Då många är förkylda nu och speciellt de uppe på träningsanläggningen så vill jag helst inte riskera något.


​Såhär kommer isåfall träningsupplägget vara torsdag-måndag. Har inte riktigt bestämt mig hur det ser ut dagarna därpå.

Likes

Comments

Jag har aldrig testat kokosmjölk. Men höromdagen såg jag att vi hade flera burkar med kokosmjölk hemma, fråga mig inte varför. Jag sökte därefter snabbt på internet på recept innehållande kokosmjölk och hittade ett som intresserade mig. Väldigt enkla och få ingredienser.

Men oj vad gott det var. Att jag aldrig provat detta tidigare. Om jag blev mött? Det blev jag.

​Om ni också vill testa receptet klickar ni bara här.

Kalaset landade på 740 kca. Det som gör att kalorierna drar iväg är valet av nudlar. På grund av min allergi är de nudlarna jag kan äta väldigt kaloririka. Dessa går bra att byt ut mot en annan sort (precis som det står i receptet) att man kan göra. Det går säkerligen att bra att ha ris till också.

Eftersom jag knappt åt något frukost idag hade jag plats för denna kaloririka lunch.

Likes

Comments