Jag har som alla andra som vill gå ner i vikt, Målsättningar.
Jag har både stora och små mål.
Stora mål:
- nå min målvikt
- kunna springa blodomloppet och vårruset
- kunna må bra i mig själv utan att skämmas

Men jag har sagt till min själv att jag tar 5kg i taget som mål just för tillfället. Har gjort förut att jag bara tänkt på mina stora mål och då när allt har skitit sig så har jag blivit jätte besviken på mig själv så just därför tar jag 5kg i taget så kan jag i alla fall vara stolt över det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag tyvärr jämför mig med andra människor. Jag kan vara med mina vänner och alla är antingen smala/vältränade eller har en perfekt kropp åsså kommer jag där och känner mig väldigt ful och tjock. Jag vet att man egentligen inte ska göra så men det känns helt oundvikligt tycker jag.
Jag är en väldigt framåt person som skrattar och mår väldigt bra utåt sett men när det kommer till insidan så är det helt annars, jag är inte deppad eller nå sånt men mår inte bra allmänt pga min vikt.. jag har så länge jag vetat älskat å gå med störa tröjor bara för att dölja det som finns innanför. Känner att om jag går med tajta kläder så kommer min kropp synas på ett helt annat sätt än vad jag vill att den ska göra, visar mina valkar mm.
Sen efter mina två barn föddes så har jag kämpat med att gå ner alla grav.kilon men det har varit väldigt svårt och svårare kändes det som när jag inte kunde amma, när man ser kompisar som ammar och dom bara rasar i vikt.

så nu hoppas jag verkligen att jag ska kunna gå tillbaka till ungefär den Emma det var innan mina barn föddes iaf till utseendet. jag vill kunna gå på en strand i bikini utan att skämmas, kunna bära linne å shorts på sommaren utan att behöva tänka på hur jag ser ut. Jag vill kunna gå runt och inte jämföra mig med andra människor, jag vill gå runt och känna mig själv snygg.

såhär såg jag ut nåt år innan mina barn föddes:Likes

Comments

Denna dag har inte varit bra.
Jag är jätte förkyld och mår allmänt skit pga detta. Har hostat och snytit mig hela dagen och bara på förmiddagen blödde jag näsblod 3ggr..
Jag skulle egentligen ha jobbat idag men de gick tyvärr inte så jag blir hemma även imorgon och hoppas att det är bättre innan onsdag så jag kan åka iväg på jobbet då, tycker inte om att vara hemma från jobbet. Jag tycker jag är nog ofta hemma ändå pga mina migränanfall som jag får väldigt ofta tyvärr...

Även fast jag har legat i sängen i stort sett hela dagen så har jag käkat och loggat in det på viktväktarnas app, jag har dock 2sp kvar men dom får vara kvar faktiskt. Det kanske är bra att man äter mindre när man bara ligger eller ja vad vet jag??

Likes

Comments

Då va andra veckan gjord med viktväktarna och denna vecka har inte riktigt gått som jag velat tyvärr. Men de är som med allt annat att andra veckan alltid går trögast.
vågen visade +-0 idag å i och för sig så är jag glad att den inte låg på + iallafall. Men de är bara att ta nya tag å se till att nästa vecka blir en bättre vecka.

Likes

Comments

Nu har jag gått på viktväktarna i en vecka och det har gått över förväntan. Tycker att jag har ätit för mycket mat men ändå visade vågen imorse på -2,5kg. På bara en vecka med mycket mat i magen så är jag väldigt förvånad att de kan visa så mycket.

Jag har tidigare gått på väldigt många olika dieter. Jag började med nutrilett men kände att det var ingenting för mig då jag blev sugen på sötsaker hela tiden. Senare över gick jag och körde lchf och det trivdes jag väldigt bra med men precis som med nutrilett så tog sockersuget över och jag gav upp. Förra året fick jag på Cambridge under 6 veckor, vilket tyvärr var väldigt dyrt men kilona rasade men fick sluta med det pga ekonomin inte riktigt höll.

Nu i början av april var jag och familjen och hälsade på några vänner och frun i huset äter efter viktväktarna och hon förklarade en hel del om hur det fungerar och jag fastnade direkt. Så ja fixade ett medlemskap påvägen hem därifrån och de ångrar jag inte. Jag hoppas verkligen att det fortsätter så också.

Likes

Comments