Header

Blev två inlägg idag, men alla mammor måste bara lyssna på denna.
Så bra text att jag får gåshud!

ciao!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 273 Readers

Likes

Comments

Ja som sakt!
jobbigt när man drömmer om något man vet inte kommer hända på flera år, eller hända förhuvudtaget!
att se de överallt! finns ingenstans man kan "gömma sig" för att slippa se!
men men är väl bara bita ihop de och kämpa vidare!
kort inlägg!!

ciao!
  • 249 Readers

Likes

Comments

Japp känner bara att jag måste skriva lite och detta va de jag tänkte på, eftersom jag nu satt och kollade på gårdagens paradise hotel!

visst att de är kul att höra hur fin,snygg, söt, het osv osv man är men om de inte är den man älskar kan de bli jobbigt att höra! jag får väldigt ofta höra att jag har snygg/het rumpa! och jag kan tycka de är kul att höra, visst är de, men om de inte är Patrik som säger de så kan jag även tycka de kan vara jobbigt!!
jag är som person så att jag vill höra att jag är snygg, hur jag får personen ifråga att må, om jag klär mig snyggt, om jag fixar håret, sminket ja egentligen allt vill jag höra och de är hela tiden..MEN de ska va av personen jag är tillsammans med! för de är en bekräftelse för mig själv också, för jag har inte de bästa självförtroendet, men jag är iallafall mig själv.
känslig, blyg liten tjej men som även vid vissa tillfällen kan ta plats om de så behövs.
de är jag de, och som drömmer om att någon gång få förlova mig först
och sen såsmåningom gifta mig osv osv..jag drömmer mig bort i kärleks filmer och har alltid gjort, kommer alltid att göra! ja de är lixom kort och gott om mig.
och nu har jag skrivit ut de jag nyss tänkte på så syns en annan dag!

ciao!  • 292 Readers

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder har jag en kämpig period nu!
min älskling som jag haft vid min sida inprincip varje dag och natt i över 7 månader nu, har åkt till polen och jobbat borta 2 veckor och hemma 1!
känns så tomt och ensamt utan honom 😕
kämpar även med mig själv för tillfället då jag försöker trappa ner på godsakerna för dom har börjat sätta sig lite på magen tycker jag! men svårt att sluta med något när man inte mår riktigt 100 bra 😞

Sen har jag inte sonen nu heller för han är hos pappa sin, så är helt ensam.. och tro på fan att då passar dom på att visa alla avsnitt med förlovningar, bröllop och bebisar dom kan tror jag!
och då känner jag mig ännu mera ledsen, för de är de jag vill ha i mitt liv! de är de som fattas för mig lixom :/ många säger ha tålamod men de känner jag är både ja och nej!
giftemål vet jag att man ska vara 100 på att man vill leva med partnern för evigt och de vet jag redan är rätt, men behöver oxå gå lite tid innan man gör de. Men förlovning tycker jag man kan göra när man känner för de..
aa svårt att förklara hur jag menar !
man vet ju inte hur länge man lever heller , kan ju dö imorgon om man har otur ...

aja vet inte hur jag ska förklara så slutar där!

ciao!  • 316 Readers

Likes

Comments

En smärta ingen annan kan förstå, mer än en separerad förälder.
känslan att i 11 månader få ta hand om min son mer eller mindre utan pappans hjälp. Och efter uppbrottet endast få ha han varannan vecka!
känslan att inte se honom skratta, att växa och att ropa på mig varje dag knäcker mig mer eller mindre. känslan går kanske att jämföra med att någon kramar om ditt hjärta och vägrar släppa taget.
Varje dag som går utan dig tror alla att jag tycker de är skönt och allt såntdär, men sanningen är inte så. mår faktiskt inte bra när jag inte får ha min älskade son här hos mig, liggandes i min famn eller hålla hans hand när han sover. Man drar på ett happyface som alla tror på, men som sanna vänner ser igenom.
tårarna man håller tillbaka för att inte gråta konatant, dom kan man jämföra med Amazonas.
Skulle göra nästan vad som helst för att få ha dig hos mig varje natt. vet de är många par som har barn som bara är med varandra just för att få ha sitt barn hos sig på heltid. tro mig jag vet, jag har själv varit där. sjukt men sant!

jag älskar och saknar dig nå otroligt Zeth ❤


  • 374 Readers

Likes

Comments

Ja, tyckte de va dags att skriva av mig lite igen..så nu sätter jag igång.

Gick tillbaka och läste massa gamla inlägg igår, och måste då säga att jag är förvånad att så pass "många" ändå läser min blogg, fast den är så fruktansvärt deprimerande!
visserligen skriver jag oftast om jag har mycket i huve eller mår dåligt, men förut skrev jag ju ofta och för jag vela att folk skulle läsa. men nää deprimerande blogg har jag iaf. Men är lite kul att folk ändå vill läsa den 😊
Aaa lilleman har åkt till sin pappa nu i 2 veckor...2 veckor! känner klumpen i bröstet och saknaden som kommer efter honom..veckan går oxå otroligt sakta nu när jag vet han inte kommer till mig på söndag! usch nästan så man får ångest!
jag älskar min son nå otroligt mycket. Och när jag ändå pratar on kärlek så har jag fortfarande tankarna på bebisar... känns verkligen att jag är super sugen på en liten bebis och att min zeth skulle få bli en storebror. ser bebismagar, bebis bilder och bebisar överallt, de är sjukt jobbigt och de tär lite på en. Vet att de bästa vore jobb och körkort och sådär..och vet att jag kommer få vänta tills dess också, och de gör mig lite nere om man ska va ärlig.. menar..vet ju inte om jag kan få ett till barn? de vet man ju aldrig..eller hur lång tid de kommer ta att bli gravid... saknar min gravidmage nå så djävulsk mycket, att vara gravid, att känna hur de växer inom en..att känna dom små sparkarna.. och ja bara va nöjd med livet till 100%
Och inte bara de så är de inte långt kvar tills älsklingen åker iväg till polen. skriver inge mer om de, då de gör mig nå djävulskt arg och ledsen att prata/skriva om de.

aja ha en bra dag!

ciao!

  • 374 Readers

Likes

Comments

Som rubriken lyder har jag massa saker som snurrar i huvudet! eller egentligen är de 1 sak som tar över.
under dom 2-3 senaste veckorna har jag blivit nå otroligt bebis sugen, ser små bebisar på facebook och ute i irl. inte med de så alla bebismagar!! och allt jag tänker på är bebisar! helt sjukt vad jag vill ha en till bebis...jag vill vara gravid igen, och helst nyss.
Och om jag kollar till verkligheten, så vet jag att de kommer dröja något år till innan jag får en liten till. och de gör mig ledsen faktiskt! sen självklart skulle de underlätta att ha jobb och körkort.
Men då dyker en annan fråga upp i mitt huvud, är jag då en dålig/sämre mamma eller förälder till min nuvarande son på 1 1/2 år? bara för jag inte har bil och körkort?...många som aldrig tar/får körkort/jobb och så har dom MASSOR med barn. Inte är dom sämre föräldrar för de.... och jag vill ju inte ha för många år mellan mina barn. helst inte mer än 3 men de är ju omöljigt att de kommer gå nu. för jag vill mina barn ska ha roligt och ha "nytta" av varandra. för kollar jag åt mig själv så är de 5 år mellan mig och min äldsta lillebror...och vi har ju ingen nytta av varandra för huvudtaget! vilket är så otroligt tråkigt!!!
aaa...snurrar nå otroligt i huvet på mig...vill mer än allt annant va gravid igen. Är en otroligt känsla att få bära en skatt inuti sin egen kropp!

  • 459 Readers

Likes

Comments

Ja då va de snart dags!
japp, har varit mycket prat om att killen min skulle åka till polen när nu hans jobb (hiab) ska läggas ner...har pratats i omgångar... och varje gång jag tänkt att "de blir inget" så har de kommit påtal igen... men nu är de verkligen här 😞 han har skrivit på kontraktet att han åker 10 Augusti...vet inte riktigt vad jag ska skriva eller tänka om de...vet varför han åker men kan inte låta bli att bli ledsen över att han kommer att åka..
blev ju bättre än jag trott, om man nu ska se de positiva i de negativa.. trodde han skulle åka ner och vara där nere i 6 månader i sträck, men så blir de inte utan blir 2 veckor jobb och sen 1 vecka hemma.
Men sjukt jobbigt ändå... hur ska jag klara mig utan den människa som gör mig hel? den jag älskar så otroligt mycket? den som får mig se allt ljust i de mörka?de kommer bli tufft, kan inte säga annat för då ljuger jag...även om de är minst lika jobbigt för han, så vet jag hur både han och jag är.. och jag vet detta kommer att vara jätte jobbigt för min del 😞

aja vet inte riktigt vad mer jag ska skriva..

ciao!  • 448 Readers

Likes

Comments

Vet inte hur jag ska behärska mig eller hur jag ska bete mig...saknar min son så otroligt mycket så vill bara gråta! sen som pricken över i så får jag nog världens (för mig) dåligaste nyhet!
kärleken kanske åker ner till Polen och jobbar ändå i 6 månader!!! förstår fullt ut varför han vill åka och sådär och jag tänker inte hindra honom. men jag vet inte hur jag ska bete mig när jag mår så dåligt över båda dom här sakerna på samma gång! dom tar kål på mig! har en huvudvärk som skulle kunna få mitt huvud att explodera! hade släppt allt om polen nu och va lite nedstämd för att jag saknade Zeth men sen kom de där jävla polen upp igen och jag kastades ner i gropen! känns som jag vill gräva ner mig varannan vecka då jag inte har sonen, samtidigt som de är lite skönt att va barnledig, men räcker några timmar sen är jag nöjd! och nu när polen ligger på mina axlar ljuger jag om jag säger att jag mår bra!
hade vela haft min älskling här nu och somnat i hans famn, men han har åkt till en kompis, så jag får sova ensam inatt...
aja godnatt till alla som lyckas somna!

ciao!


  • 527 Readers

Likes

Comments

Sitter just nu i köket och lagar pölsa, potatis och bacon! gör matlådor tills imorgon till både mig och älskling 😀
va så trött idag så att jag tvärslockade när lilleman somnade för natten!

har iaf en ny favolåt! den går om och om! och texten är fantastisk!
John Legend - all of me ❤
ÄLSKAR DEN !

Något mer jag älskar är min älskling, och min son såklart! hoppas alla förstår hur mycket jag än skriver att min älskling betyder allt osv, att zeth räknar jag med att folk redan förstår att han är mitt kött och blod ! och att han är ju de underbaraste och de bästa som någonsin hänt mig, och älskar han över hela mitt hjärta! men patrik har faktiskt den andra hälften av mitt hjärta och jag är glad han har de! han förstår mig bättre än någon annan, även om han inte heller alltid förstår vad som snurrar i mitt huvud! och de är inte alltid de går att få ut de i varken skrift eller ord! men jag kämpar otroligt mycket att försöka få ut i just ord vad som händer och snurrar i huvudet!

men älskar min Patrik så mycket för att han VILL förstå! betyder nå otroligt mycket för mig ❤
  • 522 Readers

Likes

Comments