Igår mötte jag upp min vän Alexandra i stan för tjejsnack, fika och "shopping", köpte dock inget eftersom plånkan ekar tom haha. Mysigt var det i alla fall och det blev både massa skratt och prat om ångest och kärlek.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 76 Readers

Likes

Comments

Eftersom min blogg är nystartad känner jag att jag vill ge er en bild av vem jag är som person och vad passar då bättre än denna lära-känna-listan som jag hittade på google? Jag är taggad till tusen på att svara på frågor så let's do this guys!


1. Hur gammal är du?

17 år.

2. Hur gammal känner du dig?

Känner mig fortfarande som 15. Kan verkligen inte fatta att jag blir MYNDIG om mindre än ett år?! Sprang liksom runt i mjukisbyxor från Hollister i skolan för inte länge sen alls känns det som... Dessutom har jag tandställning vilket inte direkt gör att jag känner mig äldre haha.

3. Var bor du?

Jag bor 20 minuter söder om Stockholm, i Tyresö närmare bestämt. Eftersom jag har skilda föräldrar bodde jag varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa tills nu efter sommaren. Nu bor jag hos mamma på heltid eftersom jag tröttnat på livet som skilsmässobarn haha, ni som vet ni vet. Packning hit och väskor dit, tuffa levnadsvillkor ja ;)

4. Vad har du gjort i dag?

Skriver detta inlägget på en grå måndagskväll och det enda jag har gjort idag är att jag har varit i skolan, hur kul? Samt skrivit på min nya blogg, viktigt.

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Tidig höst, lätt val. Man är utvilad, brun och snygg efter sommaren. Dessutom blir jag alltid väldigt taggad på att ta tag i livet, gå tillbaka till rutinerna och vara den bästa versionen av mig själv vid den tiden på året. Det är lagom varmt ute och allmänt vackert med höstlöv och sol som står lågt.

6. Är du beroende av någonting?

Att spegla mig. Det är så illa att alla jag känner märker av detta. Inte charmigt.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

1. Jag kollar aldrig på film. Finns inget med film som underhåller mig, blir extremt uttråkad, tyvärr. Däremot älskar jag att kolla på till exempel Bonde söker fru som en liten pensionär haha.

2. Min största hobby just nu är att spela Hill Climbe på telefonen, gör detta mig till en sorglig människa?

3. Jag hade en blogg när jag var 12 år som jag satsade stenhårt på, sålde även några bloggdesigner då.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

I ett varmt bubbelbad, vart detta bubbelbadet ligger spelar väldigt liten roll.

9. Vad är du på för humör just nu?

Varken bu eller bä skulle jag säga. Ganska nollställd.

10. Vilket är ditt favoritgodis?

Varannan sur och varannan choklad ska det vara.

11. Vilken är din favoritaffär?

ZARA!! Alla byxor jag använder för tillfället kommer därifrån. Kommer ofta på mig själv med att gå runt inne på Zara i en outfit som är i princip helt därifrån.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Varken eller, men kanske lutar lite mer åt kvällsmänniska.

13. Har du blivit sydd någon gång?

När jag skar bort en ganska stor leverfläck på ryggen.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Min pojkvän som åkte i 1,5 timme igår för att komma och mysa med mig när jag var sjuk<3

15. Är du blyg

När jag var liten var jag lite tillbakadragen men idag är jag raka motsatsen till blyg. Känns som att jag blir mer utåtriktad för varje år som går.

16. Vad heter du i andra namn?

Clara och Matilda

17. Vill du gifta dig?

Yaas bitches!! Det ska vara en av de lyckligaste dagarna i livet har jag hört.

18. Har du något smeknamn?

VP. Det står för VendiPie men VendiPie är alldeles för töntigt för coola mig.


Likes

Comments

Här om dagen mötte jag upp mina fina vänner Hp och Ebba på ett relativt nyöppnat café på Valhallavägen vid namn "Bullar och Bröd" för lite tjejsnack, varm choklad och avokadomackor. Fick tyvärr ingen bild på de fantastiska mackorna eftersom vi hann äta upp dem direkt, bra betyg va? Hur som helst, det var väldigt mysigt att träffa mina tjejer och catcha upp lite, Vi tre gick i samma klass på högstadiet och hängde konstant, både i och utanför skolan men tråkigt nog ses vi inte lika ofta längre på grund av att vi går olika gymnasium. Anyways, true friends är dem man kan vara ifrån hur länge som helst men så fort man ses är det som att man hängde senast igår<3

Likes

Comments