Hongaarse voetbalgeest raakt fans

Voor een nationaal team met een topopstelling is het doel van het team om het kampioenschap te winnen. Voor het zwakkere nationale team is het doel van het team om door te kunnen gaan naar de volgende ronde. Het ongelukkige nationale team van dit UEFA Europees kampioenschap voetbal verschijnt in Groep F, en zij zijn het Hongaarse nationale voetbalteam. Zelfs als ze de ronde van 16 misten, maar het harde werk van het team ontroerde de fans.

Voordat het Hongaars voetbalelftal deelnam aan het UEFA Europees kampioenschap voetbal, raakte de kern van het team, Szoboszlai Dominik, geblesseerd en miste de selectie. Zsolt Kalmár, een uitstekende middenvelder in het team, miste ook de nationale ploeg vanwege blessures. Twee van de meest optimistische spelers van de fans misten de Voetbalshirts outlet van het nationale elftal, waardoor het Hongaarse nationale elftal nog zwakker werd. Het Hongaars voetbalelftal verloor in de eerste ronde van de groepsfase met 0-3 van het Portugees voetbalelftal. Ze eindigden in een verlies in de eerste game.

In de tweede ronde kwam het Hongaars voetbalelftal echter met 1-1 tot stand met het Frans voetbalelftal en in de derde ronde met 2-2 met het Duits voetbalelftal. Zelfs als het team niet sterk is, toonden ze nog steeds de geest van het vechten tegen de drie teams. Het EK 2020 Hongarije voetbalshirt liet het publiek de voetbalgeest van de spelers zien. Na de wedstrijd bedankten ook de fans het team voor hun inzet.

Likes

Comments