Cristiano Ronaldo won de eerste Serie A Gouden Schoen

Met het einde van de laatste ronde eindigde het seizoen soepel. Hoewel Juventus er niet in slaagde tien opeenvolgende kampioenschappen te behalen, won het team ook de Coppa Italia. Cristiano Ronaldo, die drie seizoenen voor Juventus speelde, won voor het eerst de Serie A Gouden Schoen met Voetbalshirts outlet nr. 7.

Dit jaar is het de eerste keer dat Juventus een landstitel in 10 jaar tijd heeft verloren. Tegelijkertijd miste het team ook de Champions League en werden de twee kampioenschapsdoelpunten aan het begin van het seizoen niet gehaald. En de belangrijkste speler van het team Cristiano Ronaldo, gefeliciteerd aan Internazionale die het kampioenschap won. Hij won ook de Gouden Schoen in de derde klasse van zijn loopbaan. De andere twee competities zijn de Premier League en La Liga. Voor Cristiano Ronaldo die een Juventus voetbalshirt draagt, is de prijs voor de beste scorer zijn grootste erkenning.

Juventus heeft dit seizoen niet de verwachte resultaten behaald en hun capaciteiten zijn in twijfel getrokken door fans. Gelukkig kon Juventus zich tijdens de laatste speelronde van volgend seizoen plaatsen voor de Champions League. Maar de fans uitten hun wantrouwen over de toekomst van Cristiano Ronaldo en gokten of hij in de Serie A zou blijven. Alleen Cristiano Ronaldo kondigde de voltooiing van het nieuwe contract of het verlengingscontract aan, anders is alles gewoon ieders verbeelding.

http://voetbalshirtkopen.bravesites.com/

http://voetbalshirtkop.blogger.ba/

Likes

Comments