Antoine Griezmann staat niet op de reconstructielijst van FC Barcelona

FC Barcelona is sinds vorig jaar nooit gestopt met het schoonmaken van de spelers. Het vertrek van Luis Suárez vorig jaar is daar het beste voorbeeld van. Hoewel Antoine Griezmann goed presteerde in het Frans voetbalelftal, stond hij na het einde van het Europees kampioenschap voetbal toch op de teamschoonmaaklijst. Als Antoine Griezmann deze zomer met succes het team verlaat, wie wordt dan de volgende eigenaar van het nummer 7-Voetbalshirts outlet van FC Barcelona?

Elk professioneel team is onlosmakelijk verbonden met schoonmaak en wederopbouw, en de leeftijd van de spelers is altijd een groot keerpunt geweest. Zodra het team besluit om spelers te verwijderen, is het eerste waar je aan moet denken de veteraan in het team en vervolgens de spelers die slecht hebben gepresteerd in het team. De huidige beslissing van FC Barcelona is meer om ruimte te maken voor het salaris, zodat de ploeg Lionel Messi succesvol kan binnenhalen.

Misschien komt er een einde aan het lot tussen Antoine Griezmann en FC Barcelona, ​​de sleutel is dat zijn prestaties in het team niet aan de verwachtingen voldeden. In 2019 betaalde FC Barcelona Atlético de Madrid een hoge schadevergoeding en stond het Antoine Griezmann met succes toe om zich bij het team te voegen. Antoine Griezmann had de FC Barcelona voetbalshirt zoals hij wilde, maar nadat hij zich had aangesloten, zette hij zijn Atlético de Madrid-prestatie niet voort. Als Antoine Griezmann opnieuw kan kiezen, zal hij er dan nog steeds voor kiezen om naar FC Barcelona te gaan?

Likes

Comments