Ja, det är ju så i vissa perioder att man känner att tiden inte räcker till för allt som ska göras.

Just nu är vi inne i en sådan period, och för att hinna och framförallt orka med allt som behöver göras i vardagen så har jag och V valt att vi ska ta en paus från bloggandet.

Men ni behöver inte misströsta helt, det kommer komma upp bilder på Instagram, så följer ni oss inte redan där så är namnet: blogg_vnpag

//N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagens kvällsmat:

*Tacoköttbullar (2 personer) :
- Blanda blandfärs, 0,5 dl vatten och en matsked tacokrydda.
- Rulla köttbullar.
- Stek på först hög värme och sedan låg.

*Koka pastan.
*Skala och skiva morötter.
*Häll på salsa och gräddfil efter smaklökarna.
*Avnjut!

Såååå gott med tacoköttbullar, nya favoriten hos mig! 👌

// V

Likes

Comments

När man ska ta bild efter passet, men armen bara skakar. 😅 Ett riktigt grymt pass ikväll (mer info imorgon) !  Nu ska jag dock försöka förflytta mig från badrummet till sängen... Inte det lättaste när musklerna är totalt utpumpad, totalt värt det!

// V

Likes

Comments

Veckans mat från Citygross, Flexkassen. Mitt kylskåp efter att man har fått hem en matkasse alltså! 😍

// V

Likes

Comments

Träning:

- 3 löp-pass

- 2 hemma styrkepass eller 1 på gymmet

- 1 pass innebandy

- 1 h gruppträning

Mat:

-Inget socker i veckan. Hejdå frossätande och tröstätande!

-Planera maten i förväg, ät en frukt när jag bli superdupermega hungrig.

Ny vecka, med nya mål. Nu kör vi!

// V

Likes

Comments

Jag startade dagen med att säga till mig själv att "jag är värdelös". När man väljer att starta morgonen med att stenhårt klankar ner på sig själv är ingen bra start på dagen. Jag skulle aldrig säga så hemska saker till någon annan som jag säger till mig själv. Varför gör man det då? Varför väljer jag att start min dag med att säga till mig själv att jag är värdelös? Vad hände med "jag är grym" eller "jag är vacker". Imorgon ska jag starta dagen med "jag är grym". Gör du det också!

// V

Likes

Comments

Jag har längtat i lätt två veckor efter hamburgare!  Och äntligen fick jag äta det. 😍 Ingen lunchsallad idag inte!

// V

Likes

Comments

De senaste 9 h har jag spenderat i min gamla lägenhet. Och gjort vadå?  Jo, flyttstädat... Vilken otrolig lättnad att lämna Malmö.  Nu slipper jag fundera på att den lägenheten ska städas och besiktigas.

Det tar en halv evighet att fixa allt och få rent. Till exempel glömde vi att frysen skulle frostas av. Vilket ledde till en gigantisk spann med is. Nu är det iallafall klart och jag har en ångest mindre!

// V

Likes

Comments

Jag provade ett recept från V's matkasse från CityGross.

Kyckling med couscous och blandade grönsaker.

Egentligen skulle allt på grillen, men vädret bjöd inte direkt in till grillning, så jag gjorde allt i ugnen istället. Det hade nog blivit lite annorlunda med grönsakerna i foliepaket och så, men gott blev det.

Grönsakerna i fråga var, paprika, rödlök, suchini, salladskål (vilket jag var positivt överaskad av) och polka-rödbetor. Till rödbetorna hade vi smulad fetaost och en blandning av valnötter och honung. Det blev en intressant smakkombination.

Kycklingen delades i leden (vilket inte var det lättaste 😉) jag saltade och pepprade innan jag ställde den i ugnen på över och undervärme mitt i.

Grönsakerna delade jag och la på en plåt, då oljab var slut tog jag lite lite flytande smör innan jag saltade och pepprade dessa. Sen ställde jag in dem i ugnen. Jag flyttade ner kycklingen som började bli klar så att grönsakerna fick plats i mitten av ugnen och satte den på grillfunktionen. Resultatet blev riktigt gott och en relativt enkel måltid.

//N

Likes

Comments

Igår somnade Trinity in. Vila i frid min älskade vovve.

"Livet frågade döden:

- Varför älskar människor mig men hatar dig?

Döden svarade:

Eftersom du är en vacker lögn och jag är en smärtsam sanning"

// V

Likes

Comments