Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenare på er igen! det var doc ett tag sen ja skrev nuu igen men jag uppdaterar när jag uppdaterar för ja kommer ändå aldrig kunna uppdatera varje dag som jag säger. Tänkte bara uppdatera lite snabbt med att säga att jag kom pricic hem från stan .var en kort stund bara i stan för att hämta ut mitt gym kort så de har jag gjort idag så nu ska jag börja träna till att börja med typ 2 gånger i veckan tillsammans med en kompis som ävän han har börjat på samma gym. AA men tänkte bara uppdatera med att säga det bara , har inte så mycket mer att säga just nu, uppdaterar nog i morgon igen för då ska jag till torp med min kompis o typ köpa en ny plånbok o kanske en ny vinter jacka om jag hittar någon billig jacka , men men som sakt uppdaterar nog i morgon mer om de. Så får ni ha de bra så länge !

Likes

Comments

Tjenare på er som kollar min blogg:) tanken med den här bloggen va att ja skulle börja skriva om mitt dagliga liv typ o annat smått o gott. Men som vanligt så blev det inte så den här gången heller , så därför tänkte börja en ny start nu o se hur länge ja kan göra inlägg tills ja slutar med det den här gången . Men jag hoppas att de ska hålla i sig nu.
Denna dagen började med att ja gick upp vid 10 sen tog ja en kopp kaffe som jag gör varje dag typ när jag vaknar. Sen slog ja på datorn för att kolla lite på sociala medier och kolla lite på tv pogramet Spring! Som ja har följt från starten . Efter typ en timme så tog ja på mig en gammal tröja och shorts för att gå ut o jogga lite smått . För att ja har bara suttit stilla mycket framför datan fram till några månader tillbaka då ja bestämde mig för att börja röra på mig igen för att må bra o få upp min kondition igen , så det blev att jag joggade i 30 min, lite eller mycket jag vet inte avgör själva , men ja tycker att det va länge för mig. Och på torsdag ska jag fixa gymkort på ett nytt gym som har öppnat här i stan nyligen :) men efter ja hade joggat i 30 min kom jag hem och tog en kall duch sen så gjorde jag i ordning lite nudlar som ja tog med till datan o åt medans ja kollade på spring! Så ja tänkte uppdatera min blogg. Hoppas ja inte skrev för långt nu kanske lite stav fel o så xD har ni frågor eller så kan ni kommentera under.
Ha de bra så länge så uppdaterar jag i kväll eller i morgon hej så länge :)

Likes

Comments

Tjenare på er hade tänkt mig att försöka mig på att blogga igen. Egentligen har jag en Youtube kanal där jag vloggar , tanken med den kanal va från början att göra dagliga vloggar typ mitt vardagliga liv. Men jag har inte vart så aktiv på de sista månaderna för att ja har inte haft så mycket tankar till videos att hitta på och göra , så att ja tänkte testa att börja blogg igen o se om ja kan vara aktiv med det igen. med de sagt har jag inget mer att skriva just nu ... ha de bara så länge👊

Likes

Comments