Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner mig jätte dålig för att jag inte har bloggat, men på senaste tiden har jag inte alls mått bra. Och därför kommer bloggen sist, men jag lovar att det ska bli ändring på det! På demhär dagarna har jag hunnit rida "min" fina frieser hingst Takida, gått i kavaj, sovit hos Marcus igen och varit ridlärare åt Jegane! 

Likes

Comments

Bloggen har varit det sista på min lista nu igen, har fullt upp! Men jag bjussar på några bilder av veckan, viket inte har varit så intressant. Igår vare fredag och jag ​sov hos Marcus, ikväll är det lördag och endera blir det bara mys eller stan. Hoppas ni får en bra lördagskväll, puss!

Likes

Comments

Ja, ni ser ju! Helt underbart att få komma hem och slappa! Tog ut skotern o körde ut med några kompisar idag, grillade hamburgare. Ni ser ju att jag har lätt snyggast skoter också, haha! ;) Nu sitter jag och myser framför tvn, ska snart sätta mig och kolla på PLL. 

Likes

Comments

​Hej! Förlåt att jag varit borta från bloggen ett tag, men jag har inte mått så bra så den har kommit sist på listan. Men nu mår jag bättre och ska snart gå ner till bussen för att sedan sätta mig på bussen upp te Jämtland. Ska åka hem över helgen, få lite kvalitets tid med Nalle och alla kompisar! Oliwer stannar hemma här denhär helgen, Romina ska ta hand om han, Så snällt! Men nu ska jag fixa det sista, vi hörs då jag sitter på bussen! 

Likes

Comments

Hej på er! Har inte haft tid att blogga då min hjärna har varit någon helt annanstanns idag. ​Direkt efter skolan stack jag ut och körde lite konditions träning, var riktigt skönt. Har aldrig mått så bra som jag gör nu, har tränat varje dag och inte ätit gosaker sen nyår! Nu ska jag kolla lite på tv, sedan försöka få lite sömn! Puss

Likes

Comments

För många selfies i livet just nu, haha! Hej hörrni, ligger i sängen och kollar på PLL, och det var så mycket bättre än vad jag trott. Vaknade runt halv 11 och runt halv 12 stack jag ut på 1 timmes pw, sedan så duschade jag och städade här hemma. Både till mig och Oliwer! Ska laga lite middag strax, blir kyckling gryta med fullkorns ris, mums. Hoppas ni får en skön och slapp söndags kväll, för imorgon är det skola! 

Likes

Comments

Ska ge mig på ett nytt försök att kolla på PLL, haha! 

Likes

Comments

Hej! Helt skev på bilderna, haha! Idag mår jag mycket bättre och har fått i mig mat. Mår inte illa eller är yr, tur! Lördag idag och jag har precis tagit på min mina mys kläder och ska ligga i sängen hela kvällen. Prata med en jag tyck om och kolla på tv. Puss ​

Likes

Comments