Thailand

Efter en vecka i Thailand kör vi nu en liten lista på vårt första stopp, Bangkok!
Bästa med Bangkok: alla sköna backpackers.
Sämsta med Bangkok: smutsigt, ofräscht och vi upplevde att lokalinvånarna var mer otrevliga där än i övriga Thailand.
Häftigaste i Bangkok: rooftopbaren på Lebua State Tower!
Sjukaste i Bangkok: när Victoria skulle kliva ur taxin första dagen och lyckades nocka en polis på moped med taxidörren.
Bästa tipsen i Bangkok: bo nära khao san road, åk till en rooftopbar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Thailand

Idag har vi fått spendera förmiddagen på olika håll eftersom att en av oss (läs Victoria som inte använder solkräm) fick solsting och fick ligga kvar inne i rummet. Nu under eftermiddagen har vi åkt till ett köpcenter för att fika, köpa hem gotte och framförallt undvika solen. Imorgon har vi vår sista heldag här på ön så förhoppningsvis blir det strandhäng för oss båda!!

Likes

Comments

Thailand

SOOOM vi har njutit vid stranden idag! Det är så himla fint här vid stranden där vi bor och vi vill verkligen inte göra något annat än att bara ligga där och slappa om dagarna. Ätit god lunch på vår nya favoritrestaurang har vi också hunnit med och eftersom att vi ätit där tre gånger på två dagar bjöd de oss på frukt efteråt, så söta!

Likes

Comments

Thailand

Efter en närmare 20 timmars resa är vi äntligen framme på Koh Samui! Stranden vi bor vid är riktigt fin och vi har hittat ett redigt kap till hotell. 90 kronor natten/person och då har vi eget badrum, kylskåp, vatten och frukost (vilket vi inte hade i Bangkok). Riktigt fräscht och fint också så vi är så nöjda över att få sova här efter en natt på en kall buss! Lite strandhäng har vi hunnit med idag men inte mer än så och nu väntar en riktigt lugn kväll oss.

Likes

Comments

Thailand

Gårdagen avslutades med en massa glass, ett möte med en kanadensare som testade att äta en skorpion framför oss och en runda genom Khao San road för att kika på alla galna människor. Idag har vi hunnit med en riktigt smarrig frukost/lunch, poolhäng, en trip till Big Buddah och en mysig middag. Sååå skönt att bara göra vad vi vill utan stress och måsten!

Likes

Comments

Thailand

Igår tog vi oss ut till en så otroligt fin rooftopbar där drinkarna kostade 10 gånger mer än vad de gör på vår gata.. Men det var det värt för servicen var den bästa vi varit med om, utsikten helt oslagbar och drinkarna riktigt goda! Idag har vi hängt på MBK och unnat oss mat på pizza hut, som om vi inte redan hade gjort av med tillräckligt mycket pengar liksom.. Grymt gott dock!

Likes

Comments

Thailand

Vilken GRYM flygresa vi haft! Vi satt längst fram med en massa benutrymmen, fick för första gången riktigt god flygmat och allt har gått som det ska! Vi har också hunnit checka in på vårt boende, strosa runt lite, äta och hänga i ett tempel. Vad vi ska göra med resten av vår dag är oklart, men något kul blir det!

Likes

Comments